Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy
sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy
a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora
ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku
a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)
|
a)nie wydaję mi się, żeby wiatrak chciał ciebie tak mocno tutaj pojechać, a co do tych sdków przez laga, no taka prawda... sens jest walczyć, ale nie padać i dawać free fragi żeby się forumowicze cieszyli.
b)sam nie wiem ile się robi bp uh, a wiesz mi, że może twój kot to jakiś geniusz... ale taka wiedza nie jest potrzebna, by grać dla przyjemności, mieć respekt u ludzi i do tego walczyć za swoje zdanie.
c)dzieciaku? Nie wiem po ile macie obaj lat, ale sądząc jak bardzo się podirytowałeś jego wypowiedzią, nie nazwałbym cie dorosłym.. ale nie wiek mówi o dojrzałości człowieka
d)no ja myślę, że nie mylić z 'Leszczu Dragonbreath'
e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox