Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kommar
za co ich nienawidze? już zapomniales moj post, ktory poprzednio cytowales? syjonizm, talmud, to sa rzeczy za ktore ich nienawidze. tak trudno ci to zrozumiec? jesli nie, to po co pytasz?
moze to tez dla ciebie za trudne, ale osoba, ktora twierdzi, ze skoro nie placze nad holokaustem zydow, to jest mi obojetna smierc polakow, to nie "kazdy nie podzielajacy moich pogladow". dla mnie ktos, kto wysnuwa takie wnioski to albo zyd, albo ktos niespelna rozumu. nie sadze, zebys pisal swoje posty ze szpitala psychiatrycznego, wiec przyjmij do wiadomosci, zes zwyczajnie zatruty parchem.
|
Co do śmierci Polaków - fakt, źle zrozumiałem post, napisałem głupoty.
Ale powiedz mi, dlaczego ktoś nie podzielający twoich poglądów jest od razu parchem? Napisałeś w pierwszym poście, że jeżeli po przeczytaniu co to syjonizm, nie zrozumię dlaczego tak nienawidzisz Żydów, sam jestem parchem.
Przeczytałem i jakoś mnie to nie przekonało. Jeżeli na podstawie tego usprawiedliwiasz uśmiercanie całego narodu to jesteś po prostu idiotą.
Dlaczego nie mamy zgładzic całego narodu Niemieckiego, dzięki któremu życie straciły miliony ludzi w Europie, nawet nie licząc Żydów. Dlaczego nie zgładzimy całego narodu Angielskiego za kolonializm. Dlaczego nie zgładzimy narodu Chińskiego za aneksję Tybetu. Nawet jeśli nienawidzisz Żydów za to co robią teraz na terytorium Palestyny, wiele narodów, według tego co powiedziałeś, zasługiwałoby na to co spotkało Żydów.