Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2007, 14:08   #22
Bourne
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Eng

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Ambush <3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor Knight Dwaa Pokaż post
lol!czy niegdy niekt z wasc nie gral druidem??
ja tez pacca nie mam i jakos se radze mam 44 druida biegam na poh luruje gsa biegam z nim naopokolo temple ubiajl z hmm jak mu malo hp zostalje to tempest i jakos sie expi tu na mino podskocze wybije all rotki kolo cycow jakies tarantule wywke dsa lidera zerka shamana i jest jakos 20k/h duze waste lae nie jest nudnopotem idizesz odorbic straty na mino na senji robisz loot baa na 20k capa i masz z 15k w kasie idziesz na dragi znow na mino idziesz na guaardy troche kasy wejdzie i juz masz next lvl potem na dragi solo z hmm lub z blokeim z t roda i bijesz se powoli lvl ale najlpeiej guardy jak ci sie nie nudza z tempestem na 8 bp mfow robie 40% w 1h wiec nie jest zle jakies gfb ide znow po manasy wastuje 16k i ide na mino tma nie dosc ze kasa wleci to exp 10k dojdzie wiec juz masz 10%~~ wie nie jest tak zle na faccu od 50 lvl mozesz se bic na dc -2 z gfb tez tam expa niezle idze tylko niekiedy mozna zlpac laga wiec lepiej na utamie tam wejsc z poczatkowym respie i idziesz z gfb tam potem ubijasz assasiny po drodze bandity i caly resp na -1 wycgodzisz ubijasz tarantule moze gsa potem slimy beho i ghoule jak cchesz to taratule jeszcze roty i juz ci sie zdazy zrespic -2 tam i znow idizesz tak i znow i znow bijesz z 30k expa na godzine a przy szczsciu moze sie cso ciekiawgbo sypnac a jak nie to huj iidzesz na ...... senjea jak ci sie to znudzi to na dle jedziesz tam waste nei duze bo jak masz kumpla to ci jakis rh sellnie u dzina najlpeij wez kumpla druida z sio zeby bloka siochal bo sie blok zawsze o uhy plujesorry ze tak to haotycznie napisalem ale sie psieszylem sorry dla moderatorow jutro edita wlane bo dizisjs sie spiesze (hunt dle)kk to by bylo na tyle
bb
Ale ty chlopie pi****lisz glupoty za przeproszeniem ...

A po 2 mogles chociaz te glupoty napisac po ludzku.

PozDro .

Ps: Nie ic na Dragi ... Zrob 50 kup pacca i Vis na Dragach to jest oplacalen.
A teraz jak nie masz pacca to zeby nie bylo waste to Cylclopy. A kase na mino zarabiasz tak jak pisali wyrzej.

PozDrO.