Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hektor Knight Dwaa
lol!czy niegdy niekt z wasc nie gral druidem??
ja tez pacca nie mam i jakos se radze mam 44 druida biegam na poh luruje gsa biegam z nim naopokolo temple ubiajl z hmm jak mu malo hp zostalje to tempest i jakos sie expi tu na mino podskocze wybije all rotki kolo cycow jakies tarantule wywke dsa lidera zerka shamana i jest jakos 20k/h duze waste lae nie jest nudno  potem idizesz odorbic straty na mino na senji robisz loot baa na 20k capa i masz z 15k w kasie idziesz na dragi znow na mino idziesz na guaardy troche kasy wejdzie i juz masz next lvl potem na dragi solo z hmm lub z blokeim z t roda i bijesz se powoli lvl ale najlpeiej guardy jak ci sie nie nudza z tempestem na 8 bp mfow robie 40% w 1h wiec nie jest zle jakies gfb ide znow po manasy wastuje 16k i ide na mino tma nie dosc ze kasa wleci to exp 10k dojdzie wiec juz masz 10%~~ wie nie jest tak zle na faccu od 50 lvl mozesz se bic na dc -2 z gfb tez tam expa niezle idze tylko niekiedy mozna zlpac laga wiec lepiej na utamie tam wejsc z poczatkowym respie i idziesz z gfb tam potem ubijasz assasiny po drodze bandity i caly resp na -1 wycgodzisz ubijasz tarantule moze gsa potem slimy beho i ghoule jak cchesz to taratule jeszcze roty i juz ci sie zdazy zrespic -2 tam i znow idizesz tak i znow i znow bijesz z 30k expa na godzine a przy szczsciu moze sie cso ciekiawgbo sypnac a jak nie to huj iidzesz na ...... senje  a jak ci sie to znudzi to na dle jedziesz tam waste nei duze bo jak masz kumpla to ci jakis rh sellnie u dzina najlpeij wez kumpla druida z sio zeby bloka siochal bo sie blok zawsze o uhy pluje  sorry ze tak to haotycznie napisalem ale sie psieszylem sorry dla moderatorow jutro edita wlane bo dizisjs sie spiesze (hunt dle  )kk to by bylo na tyle 
bb
|
Ale ty chlopie pi****lisz glupoty za przeproszeniem ...
A po 2 mogles chociaz te glupoty napisac po ludzku.
PozDro .
Ps: Nie ic na Dragi ... Zrob 50 kup pacca i Vis na Dragach to jest oplacalen.
A teraz jak nie masz pacca to zeby nie bylo waste to Cylclopy. A kase na mino zarabiasz tak jak pisali wyrzej.
PozDrO.