Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2004, 08:19   #17
Venderer
Użytkownik Forum

Venderer's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell

Profesja: Knight
Świat: Refugia
Smutny

Hi... Temat mnie zaciekawił, ale co tu dużo mówić jestem TOTAL NEWBIE ... Gram dopiero pierwszy raz... Wbrałem sobie knajta i jakoś mi nie idzie... Więc chciałem was poprosić o pomoc. NIE O MATERIALNĄ!!! Nie chca żadnych rzeczy tylko rade... Gram w świecie AUREA, aktualnie jestem w THAIS.

No i właśnie co mam robić skoro przypiętał się do mnie jakiś p*******y PK
i zabił mnie już 2 razy!!! Wczoraj zdala od miasta mnie zaskoczył... i zabił...
Dzisiaj rano był sprytniejszy... Poszedłem z jakimś gościem (też knajtem) poćwiczyć skille na rzeczke rzebyśmy mogli jeszcze połowić ryby...
No i przyłązi ten sasmarkany PK, nie wiem śledził mnie czy co?? Ja tu zdenerwowany... A tu nagle pisze (tu ma być ksywa) join to Urs party... To ja wnogi!!! ale do depo nie zdążyłem wele nie straciłem bo dopiero co kupiłem plecak ze wczorejszej przygody, ale fakt sie liczy... Wywnioskowałem, że ten 2 knajt zaprosił kolesia do party, który miał na celu tylko zabicie mnie!

I co tu robić???? Nie mam żadnych wysokopoziomowych kumpli... Wszystkich jakich mam poznałem na rooku jak mieli taki sam poziom co ja.... Błagam doradzcie mi co mam robić... Gościu się do mnie przypętał, czy mam grać od nowa???

Z góry THX i sorki, że się troche (ja troche....) rozpisałem....