Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2004, 08:34   #8
sathard
Użytkownik Forum

sathard's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2004

Strzałka ->

@wszystkie upy co twierdzą, że jak jest GIF to już tragedia:
huh? To skąd ja mam ten obrazek? Dodam że Khana o BMP nie prosiłem
Khan, nie trzeba żadnych kolorów zmieniać (to GIF a nie JPG), po prostu włączyłem Microsoft Photo Editor i dałem zapisz jako... BMP.

@ten typ, któremu się nie podobało że dużo piszę
To ma być dużo? Poczytaj artykuły ;]

@któryś post Khana odpowiadający na moje uwagi
U1. Cholera wie..... może zostawić HMMa? Ale jeżeli to nie wchodzi w grę, to proponuję któryś z pomniejszych pistoletów energetycznych (Plasma Pistol, Alien Blaster albo ten laserowy ) [pal licho, że tak naprawdę nie znikają po 5 strzałach, a jak z Junk robisz granaty to i pistolety możesz ]
U3. Ale nadal prosiłbym o jakieś futurystyczne glany zamiast moich Leather Boots ;] Wiem, że w Falloucie nie ma nic takiego jak glany, ale to chyba najlepszy odpowiednik
U4. Hm... no ok, bo co tu dużo mówić ;]

R1 R2 R4 R7 Wierzę w Ciebie
R3 Na tej stronce w razie czego znajdziesz więcej tych grafik... jak już mówiłem ta grafika to nie problem, gorzej z menusami i przyciskami
R5 Hmm... fakt. Dawno nie grałem (ostatnio w kwietniu zaliczałem dwójkę), a nawet jeśli to nie preferowałem szpikowania się narkotykami. Tak przejrzałem stronę fallouta (link trochę wyżej) i w chemikaliach odkryłem, że jako jedyne INT zwiększają... Mentatsy ;] Może być? (imho jednak lepiej zostawić mfy w spokoju, jak już to... nuka cola zamiast nich )

G2 Heh, nie zwróciłem uwagi... ale faktycznie w każdym typie amunicji brakuje jednej kratki animacji

PS2 Nie ma sprawy, poproszę jakiegoś modka na ircu o przeniesienie, może się zgodzi... ;]

Pozdrawiam,
S.

HAIL MAHAKAM!

Ostatnio edytowany przez sathard - 11-09-2004 o 08:37. Powód: literówki
sathard jest offline   Odpowiedz z Cytatem