Dobra przyznam się do zbrodni, tylko mnie nie powieście ! Zabiłem mu trolla ! ( taka jest prawda... ) a mu się to nie spodobało, bo skillował.
Dam mu radę, przy skillach prawie 50 ( mowil jakie ma ) niech przejdzie się na potwory typu roty/mino/dwarfy ;ppp
Ja o waszej gildii nie wyrażałem się źle, tylko oni mi grozili własnie całą waszą gildią
Ten człowiek z porażeniem mózgowym to bardzo dobry kolega twojego znajomego z gildii ... Nie speszyli się mnie, tylko kumpla bo miał troszkę wyższy lvl, czytaj ze zrozumieniem
Co do polakow i brazylijczyków - Zgadzam się z tobą i wiele razy powtarzałem to na forum, polacy są gorsi od brazylijczyków ( co nie znaczy, że wsród br'ów nie ma noobów, też są, ale jest ich znacznie mniej niż w polsce ). To nie ja zachowuje się jak dzieciak i groże wszystkim kto mi zabije trolla, że ma reporta, bana, hunta i bloka od moich znajomych ... Zabiłem mu trolla i co, jestem wielkim noobem ?
@down
Nie było tam żadnego Pombiego ani Chucka ( chyba, że masz inną postać ). Byłem tylko ja i Ci dwaj co widać na screenie z poprzedniej strony. POZATYM nie obrażałem waszej gildii i nie wyzywałem żadnego z was - wy obrzucaliście mnie stertą prymitywnych wyzwisk. Najlepszym dowodem jest post podemną, w którym gość z Polskiej Armii mnie wyzywa. Farr'erar no sam zobacz, jak się zachowuje twoja gildia. Jesteś liderem to zrób porządek. Ja staram się być opanowany i nie daję się ponieść emocjom

Nawet nie wkręciłem się w rozmowe z wami, tylko stałem i czekałem, aż sobie odpuścicie