Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu
ups, dwoch noobow mnie zlapalo w trapie :[ Mam "przerypane" od calej ich gildii  ( - Polska Armia ( OJEJ )

CO chwile pisze do mnie jakis nap , oto fragment rozmowy:
Tekst ocenzurowany.
edit: wpadl kumpel troszke wyzszy lvl, juz sie speszyli i ...
|
Sartor Malga to ja.
A wiec, niedawno moj rl friend zrobil sobie postac na harmonii (knighta) i zaczal skilowac. Ja jako jego dobry kolega chcac mu pomoc stalem z nim okolo 6h i przyprowadzalem mu trole, ukladalem skrzynki zeby mu nie uciekaly i donosilem food. W pewnym momencie przyszedl ten oto czlowiek i zaczal zabijal all trole Siviczka. Powiedzialem mu grzecznie "no kill plz" a on nie reagowal i niedosc ze zabijal dalej trole mojego kolegi to jeszcze zaczal nam zabierac skrzynie itp. Nie moglem juz wytrzymac i go traplem czego normalnie nie robie (only noob'a).
PS: zobaczymy jak ja cie kiedys obsmaruje gnojem szczeniaku to zobaczysz. Nie nauczyla mamusia ze sie nie zabija komus monstrow jak skiluje?? poza tym co 25lvl robi na trolach??
All noob'ą ktorzy nie daja skilowac newbie knight'ą mowimy nie!!
Koniec juz tego tematu i prosze wiecej nie pisac takich bzdur na forum!!
@Edit
Moj kumpel ma skile dopiero po 37 bo ma 8lvl -.- pomysl troche 50 na 8lvl?? Mial dobic 40 i jutro isc na mino skilowac ale nie bo ty musialem nam przeszkodzic. Prosze nie wierzyc we wszystko co pisze Hoxiu bo on nie zabil tylko 1 trola tylko 8~ troli bo moj kolega byl nimi okrazony i by mogl tak jeszcze stac z 30min na nich, poza tym musialem mu je zabic skoro pod AB jest tak duzy resp troli?? Poza tym jak przyszedl twoj "kolega" chociaz wiem ze to twoj har, poniewaz jak poszedlem do dp to on dal na trolach loga "MC" nie "sploszyl" nas jak chcesz to ujac tylko Sivik musial konczyc bo siedzial od rana dzis a jego mama chciala pograc w pasjansa (Pozdro dla mamy Sivika) a ja nie mialem juz co tam robic skoro dal loga i poszedlem do dp bic mlvl a pozniej musialem konczyc.
Taka jest prawda i prosze mi tu kitu nie wciskac i na przyszlosc nie zabijac troli innym jak skiluja na ogromnym respie bo pozniej musza oni dluga szukac 8 troli w jednym miejscu i je posutawiac -.-
A co do gildii nikt w niej nie jest noobem, co prawda bylo moze ze 2 ale juz ich usunal leader.
PS: niemam porazenia muzgowego, zreszta pewnie nie wiesz co to znaczy tylko skopiowalem od kolegi up.
Jestes naprawde taki glupi czy ktos ci za to placi?