Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2007, 18:16   #7489
Pajlok
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hoxiu Pokaż post
OK, koniec, powiem jeszcze to, że skrzynek nie zabierałem tylko je przesunełem to mi przeszkadzały ( to jest różnica ). Owszem, zabiłem trolle

Wiesz co mi się nie podoba, że taki gość trapuje sobie 8 trolli i ja nie mam co zabijać, biorąc pod uwagę to, że na jednym pietrze expi ponad 5 osób :O Prędzej czy później i tak znalazł by się inny noob ( ... ) i zabiłby Ci te trolle

Jeżeli uważasz, że trolli jest dużo to w takim razie nie problemem byłoby znalezienie tych 9 trolli na dalsze skillowanie

Wiem ze nie jest trudno znalesc 9 troli pod AB ale trudno jest znalesc 9 troli w jednym duzym miejscu zeby szlo tam skilowac. Poza tym na tym pietrze expily 2 osoby w tym ty a 1 i 2 pietra nizej nikogo nie bylo. Poza tym bylismy tam 6h i nie bylo zadnego nooba poza toba. Zreszta 25lvl chyba nie expi na trolach?? lol Ja na nich expilem do 9lvl pozniej szedlem na gobliny. Nie musisz sie bac juz ze padniesz na mino albo elfach. Nie boj sie, jestesmy z toba.
i to mi jest zal takich ludzi ktorzy klamia na forum a pozniej probuja zrobic wszystko zeby sie wykrecic -.-
www.zal.pl (zal.br powinni usunac poniewaz wiekszosc br nie jest tacy jak ty)

@Edit
Dziekuje Up ze mnie ktos popiera.
Ps: Czytajac moj temat prosze sobie nie myslec ze uwazam ze all Pl to n00by, bo sa tez porzadni ludzie ale chodzi mi o to ze wiekszosc n00b'ów jest polakami. Owszem sa fajni kumple ktorych nie znam z rl a mimo to idzie z nimi pogadac, pomoga w quescie i nawet podczas tranzakcji nie boja sie da itemow czy kasy na srodek depo.

Ostatnio edytowany przez Pajlok - 16-01-2007 o 18:21.
Pajlok jest offline   Odpowiedz z Cytatem