Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2004, 12:13   #126
Behemut
Użytkownik Forum

Behemut's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais

Behemut ma numer GG 3208404
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MeFF
Po pierwsze chciałalbym pogratulowac bardzo ineresujacego i przemyslanego artykulu (czapki z głów). W pełni zgadzam się z twojom opinią na temat hamskiego zachowania graczy.Polacy powinni się łązyć a nie mordować. Ale ludzi mozna zmienic niewszystkich ale przynajmiej część takimi arytkulami i niekturymi postami kture sa ruwniez bardzo dobre.Ludzie powinismy zalorzyc jakąś organizacje albo coś w tym stylu!!!
Masz racje... ale to poprostu jest niemozliwe i nigdy sie nie spelni bo polacy to najwieksze nOOby (dobrze ze nie ma juz reputacji bo sie minusy posypaly )
oczywiscie nie wszyscyale 80% Polaczków grajacych to nOOby nie potrafia grac sami gdzie bys nie spotkal polaka na lov lv to slyszysz tylko:
P-hi
High Lv-hi
P-pl? (niestety zaczynaja jak wspaniali "br?")
High Lv-tak
P-masz jakies free itemki dla rodaka? plx
...

moim zdaniem to zalosne ja caly swoj eq zdobylem sam albo kupilem za "ciezko zarobione pieniadze".
Polacy sa też mistrzami w blokowaniu depo bo sraja w majdy jak tylko zobaczą red skulla nawet na 20lv (ostatnio w Carlin biegali red skulle na lv od 30 do 67 i sie lali, ja akurat szedlem do depo i trafilem na nich ale nie spiepszalem w przeciwnym kierunku tylko spokojnie przeszedlem i nic mi sie nie stalo mialem dosc niski lv sorckiem, a dochodzac do depo widzialem tylko zablokowane wejscie z kazdej str w wiekszosci to byly polskie nicki...)
Jest tyle jeszcze do opisania ale poprostu nie chce mi sie o tym pisac.
Co do tej organizacji to ja juz mam jedna taka organizacje sa to moi koledzy z RL razem sie trzymamy i sobie pomagamy,ale mam dwoch najlepszych przyjaciol twozymy swietne trio niestety jeden narazie przestal grac (po trzech deadach przez laga) ale mam nadzieje ze wroci i znowu razem pojdziemy na hunta albo po loota.
Dobra koncze bo mam juz dosc tego typu tematow polacy sie nie zmienia sa byli i beda nOObami i nikt i nic tego nie zmieni, sam jestem nOObem ale nie az takim jak cala reszta, gram krotko w tibie ale wiem juz o niej duzo wiecej niz niektore nOOby co graja w tibie 2x dluzej
ok cya i good luck all