Dużo się ostatnio wydarzyło więc chciałbym to troszkę podsumować, co ja o tym myślę.
Jeśli chodzi o paymenty. Po pierwsze na pewno nie czas teraz o paymentach mówić bo to dopiero początek wojny ale jeśli już mówicie to uważam że powinny one zależeć od Kiroya i członków ET a nie od naszych upodobań, kogo lubimy a kogo nie. Wysokość powinna zależeć od lvl, udziału w wojnie i stanu majątkowego gracza. Nie wyobrażam sobie by Azared mniał mniej niż 1 kk. ( jak pisał Kiroy, Vixi miał 1kk i zapłacił ). Ktoś tak pisał coś na temat paymentu Vanego. Fakt, walczył wcześniej w SOBS ale jego opłata powinna być w miarę rozsądna. Chyba już kogoś z ET zabił. Wiadomo jak kasę mają starsi członkowie NG.
Dobrze by było zająć się wszystkimi członkami NG i byłem GG by część z nich nie uciekła w czasie wojny, po kilku udanych akcjach, a ich udział odszedł w zapomnienie i i payment przeszedłby obok.
I na koniec takie moje spostrzeżenie. ET nie przyjmuje low lvl-i gdyż szkoda fragów. Ale od fragów wygrana nie zależy. NG przyjmuje ostatnio wszystkich, tak są przestraszeni. A zawsze sd czy jakis uh się na battle przyda więc może warto skorzystać z pomocy tych słabszych levelowo przyjaciół. Oczywiście nie zupełnie obcych a chętnych bo wiadomo jak ze szpiegami jest.
Pozdrawiam
|