Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2007, 22:54   #326
rOx_kOx
Użytkownik forum

rOx_kOx's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Zabrze

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Looney Tunes
Świat: Aldora
rOx_kOx ma numer GG 9321706
Domyślny

smenty walicie ze szok, najelpiej gdybac ... co by bylo dgyby a oni siedza w pz a ich jest 2x wiecej .... gowno wszystko prawda, woja jest wojna i nie wiem jak na wojnie mozna expic ;D a potem sie dziwic ze ktos kogos trapnal (to nie jest aluzja do nikogo tak tylko mowie), dziwi mnie zachowanie POLAKOW, jak kurwa mozna powiedziec cos w stylu "ELI DO PIECA ZYDZIE" or smth else ... ludzie myslcie i prosze Was nie mowcie mi tekstami w stylu "spytaj sie dziadkow co oni robili przed II wojna" - szczerze ? sra mi to co robili i co beda robic liczy sie szacunek dla kazdej osoby obojetnie jakiej jest rasy wyznania i czego kolwiek innego, jak tego nie pojmiecie to nie zajdziecie daleko. zal. (szkoda koncowki dopisywac nadaje sie chyba tylko "~")

EM dostawało w dupe od BW, a mimo to wygrało (i sie powiniscie cieszyc bo teraz aldora by byla szwedzkim serverem ...), mieli woje z anima juz i ja wygrali, a poki co zapowiada sie wygrana EM.

Jestem osoba bez stronna (mam kilku friendsow z co ipt.) ale nie trzymam zadnej ze stron - niech wygra lepszy.
rOx_kOx jest offline