Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 00:26   #47
Forasek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n Pokaż post
Po 1 zaliles sie jak to jest beznadziejnie na tym serwie.
Po 2 Postacie sa huntowane z cala powaga tego slowa przez wysokich levelow gdzies tak od 60-70 bo mniejszych nie oplaca sie dodawac do vip a jak shuntujesz kogos o kim nie wiesze ze jest online. Mniejsze levele sa tylko straszone albo pa'owane.
Po 3 podaj nazwy serwow na ktorych czlonkowie wiodacej gildi nie robia pa. Non pvp sie nie licza.
Po 4 Nie gram bo mam mature ty przyglupie i nie mam czasu na gre.
Po 5
JESZCZE RAZ POWTORZE XERENA TO SWIETNY SERWER. Kto nie wiezy niech sie spyta np Urza Wander. On gral na wielu serwerach i wam powie prawde.

@ 32 letni newbie
Graj tutaj. Serwer jest naprawde bardzo dobry a 20+ levelowe n00by to codziennosc. Erale zapewne cie nie zabil i nie zabije jesli juz to n00b charem ale watpie ze bedzie chcial marnowac Uj nawet na n00b charze na kogos kto mu nie podpal i kto ma ponizej 20 lvla. Zanim wbijesz 30 to on w ogole zapomni. Ja od 28 stycznia mam ferie bede gral swoim palkiem przez ferie jak cos napisz name priv to ci pomoge potem w grze jakies eq czy cos takiego.

Czytaj ze zrozumieniem. Przyda Ci sie to na j.polskim ktory pewnie wybitnie chcesz zaliczyc.
Hmm nie zalilem sie, jak dla mnie to gram tu 4fun bo wybic sie w gronie tak zrujnowanego serwa jest naprade czyms niespotykanym.
Powiedz mi tylko (nie mowimy tu o noobkach/newbie co wbijaja 20 lvl w 1-2 miesiace) czy to dobry serw dla power gamera ? hum ? pewnie ze nie! i dobrze o tym wiesz... ale masz tego swojego 5x palla czy innego "haj lefela" (kozak) wpadniesz na niego w ferie i bedziesz zapie%$#$ z expem do czasu az nie spotkasz na respie Mitzuma badz kolegow jego pokroju i nie powachasz gleby raz czy 2 ... (albo dobrym przykladem jest "pay boh" - uslyszalem to od jakis 10 osob ze w taki sposob Ptd traktuje mlvl'owcow - latwy,szybki i przyjemny zarobek - czyz nie ?)
Chcecie dobry przyklad ? Daster Thoro, niby dobry kumpel guild Tengu (teraz mozna powiedziec PtD) ale i tak padl bo jednemu czy drugiemu cos sie nie spodobalo, koniec koncow - retired.

A co do tego "przyglupie" to wlasnie ukazales Nam wszystkim jakim to Ty jestes pro mastah mentor etc... btw. obrazilem Cie ? - nie. Wiec zamknij jape i nie obrazaj mnie.