Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Po 1 zaliles sie jak to jest beznadziejnie na tym serwie.
Po 2 Postacie sa huntowane z cala powaga tego slowa przez wysokich levelow gdzies tak od 60-70 bo mniejszych nie oplaca sie dodawac do vip a jak shuntujesz kogos o kim nie wiesze ze jest online. Mniejsze levele sa tylko straszone albo pa'owane.
Po 3 podaj nazwy serwow na ktorych czlonkowie wiodacej gildi nie robia pa. Non pvp sie nie licza.
Po 4 Nie gram bo mam mature ty przyglupie i nie mam czasu na gre.
Po 5
JESZCZE RAZ POWTORZE XERENA TO SWIETNY SERWER. Kto nie wiezy niech sie spyta np Urza Wander. On gral na wielu serwerach i wam powie prawde.
@ 32 letni newbie
Graj tutaj. Serwer jest naprawde bardzo dobry a 20+ levelowe n00by to codziennosc. Erale zapewne cie nie zabil i nie zabije jesli juz to n00b charem ale watpie ze bedzie chcial marnowac Uj nawet na n00b charze na kogos kto mu nie podpal i kto ma ponizej 20 lvla. Zanim wbijesz 30 to on w ogole zapomni. Ja od 28 stycznia mam ferie bede gral swoim palkiem przez ferie jak cos napisz name priv to ci pomoge potem w grze jakies eq czy cos takiego.
|
Czytaj ze zrozumieniem. Przyda Ci sie to na j.polskim ktory pewnie wybitnie chcesz zaliczyc.
Hmm nie zalilem sie, jak dla mnie to gram tu 4fun bo wybic sie w gronie tak zrujnowanego serwa jest naprade czyms niespotykanym.
Powiedz mi tylko (nie mowimy tu o noobkach/newbie co wbijaja 20 lvl w 1-2 miesiace) czy to dobry serw dla power gamera ? hum ? pewnie ze nie! i dobrze o tym wiesz... ale masz tego swojego 5x palla czy innego "haj lefela" (kozak) wpadniesz na niego w ferie i bedziesz zapie%$#$ z expem do czasu az nie spotkasz na respie Mitzuma badz kolegow jego pokroju i nie powachasz gleby raz czy 2 ... (albo dobrym przykladem jest "pay boh" - uslyszalem to od jakis 10 osob ze w taki sposob Ptd traktuje mlvl'owcow - latwy,szybki i przyjemny zarobek - czyz nie ?)
Chcecie dobry przyklad ? Daster Thoro, niby dobry kumpel guild Tengu (teraz mozna powiedziec PtD) ale i tak padl bo jednemu czy drugiemu cos sie nie spodobalo, koniec koncow - retired.
A co do tego "przyglupie" to wlasnie ukazales Nam wszystkim jakim to Ty jestes pro mastah mentor etc... btw. obrazilem Cie ? - nie. Wiec zamknij jape i nie obrazaj mnie.