Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor
Tak na prawdę twórcy filmu chcą narobić szumu wokół niego żeby przyciągnąć ludzi do kin. Stary numer, nie należy się nim przejmować.
|
no dziwne, bo z tego co mi wiadomo to tworcy filmu unikaja odpowiedzi na wszelkie pytania dot. tej konkretnej sceny. Zanim sie odezwiesz - dowiedz sie o co tak naprawde chodzi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez imdb.com
Plot Outline: A drama set in the American South, where a precocious, troubled girl (Fanning) finds a safe haven in the music and movement of Elvis Presley.
|
imo to jest szukanie sensacji na sile, dokladnie tak samo jak w wypadku Piły 3 (dla niezorientowanych - podczas seansow w kinach ludzie mdleli, uciekali z sali, do kin musialy byc wzywane karetki... a w gruncie rzeczy imo az tak strasznie nie jest, podczas ogladania filmu skrzywilem sie moze ze 2x i to wszystko). W obu przypadkach producenci/tworcy/whatever sie o taka "reklame" nie prosili, ale dostali ja mimo wszystko... a takie niezdrowe podniecanie sie "omg omg scena gwaltu zlo zlo mrok saddam husajn" jest im tylko na reke. Wiec mowiac krotko: imo jest to przy*******anie sie o byle gowno tylko po to, zeby sie przypierdolic.
@up:
ja pierdole co za debil...