Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 20:56   #7
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor Pokaż post
Tak na prawdę twórcy filmu chcą narobić szumu wokół niego żeby przyciągnąć ludzi do kin. Stary numer, nie należy się nim przejmować.
no dziwne, bo z tego co mi wiadomo to tworcy filmu unikaja odpowiedzi na wszelkie pytania dot. tej konkretnej sceny. Zanim sie odezwiesz - dowiedz sie o co tak naprawde chodzi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez imdb.com
Plot Outline: A drama set in the American South, where a precocious, troubled girl (Fanning) finds a safe haven in the music and movement of Elvis Presley.
imo to jest szukanie sensacji na sile, dokladnie tak samo jak w wypadku Piły 3 (dla niezorientowanych - podczas seansow w kinach ludzie mdleli, uciekali z sali, do kin musialy byc wzywane karetki... a w gruncie rzeczy imo az tak strasznie nie jest, podczas ogladania filmu skrzywilem sie moze ze 2x i to wszystko). W obu przypadkach producenci/tworcy/whatever sie o taka "reklame" nie prosili, ale dostali ja mimo wszystko... a takie niezdrowe podniecanie sie "omg omg scena gwaltu zlo zlo mrok saddam husajn" jest im tylko na reke. Wiec mowiac krotko: imo jest to przy*******anie sie o byle gowno tylko po to, zeby sie przypierdolic.

@up:
ja pierdole co za debil...

Ostatnio edytowany przez hoomik - 17-01-2007 o 20:59.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem