Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar
a co myslisz ze nizahe lub ktos z fire przybiegnie i wygoni cie z soldkow ?
Prawda jest taka ze malo wiesz o morganie bo nigdy nie miales tu tak dozego lvlu by ktos z mogl sie toba zainteresowac.Skoncz krytykowac i przestan wypowiadac sie w imieniu innych.Ta wojna cie nie dotyczy wiec niech huri~ robi sobie co chce a ty siedz cicho.
btw. smiejesz sie z Nirrka ,a sam jestes dozo bardziej zalosny...
Wez sie za robienie lvlu i jak wbijesz wystarczajaco dozy lvl to dojdziesz sobie do fire i wtedy bedziesz przemawiac do huri~ w stylu " idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje"
Adois
|
Smieje się z Nirrka bo to kompletny idi*ta... pisze tak ,że jeśli chcę zrozumieć o co mu chodzi musze przeczytać jego tekst kilkakrotnie.
Jakbyś niezauważył nie wypowiadam się za innych tylko za siebie i WEDŁUG MNIE MORGANA NIE POTRZEBUJE HURRICANE - mam nadzieje że teraz zrozumiałeś... jak nie peszek.
PA jest na kazdym servie Jak Hurricane wygra( to razczej nie możliwe) też będzie , omg. Gripex chyba jest lekkomyślny jeżeli najpierw płaci hunta robi lvl i dochodzi do przegranej strony.!
@Kafffar
Dajesz przykład ,że lvl daje władze? fool! znajomi i protekcja daje władze i spokój ;P
POST NAPISAłEM WE WłASNYM IMIENIU NIE INNYCH! i WYRAZAM TU WłASNE OPINIE !!!