Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
Ten serwis raczej nie daje fake (ma wielu GM w szeregach i jest w programie CipSoft). Tak jak powiedzieli teraz pytanie jak zdobyć Boots of Waterwaling
@@@@@@@@@@@
Tłumaczenie
21/10/2055 Chodzenie po wodzie. Sekret dotyczący spike sworda rozwiązany. Lonya dotarła na wyspe ze spike swordem. Potrzeba Boots of Waterwalkin (Butów chodzenia po wodzie). Gratulacje. Teraz pozostaje pytanie "Jak zdobyć te buty?"
Link do orginału http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=1#
|
sorry, że cytuje tak stary post(nie chcialo mi sie wrzystkiego czytać), ale jak już ktoś wszedł na tę wyspę to jak zabrał z tamtąd spike sworda......?? przecież na kamień nie wszedł no nie..?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Dziwne jest to zdjęcie... Spójrzcie na ten kamien gdzie powinien leżeć Spike Sword... On jest jakiś przeźroczysty...?
Moim zdaniem osoba, która niby zrobiła tego fake'a albo questa powinna nie zachowywać anoinmowości, bo co to zmieni... Może zrobiła tak specjalnie, bo jeśli okaże sie to fake'em to będzie pośmiewiskiem... Ja tam nie mówie czy to jest fake czy zrobiony quest na Spike Sworda, bo sam nie wiem... Na oko nie trudno coś takiego zrobić (mowa o fake'u)
|
omg on ma rozjaśnione sprity po to żeby widzieć gdzie są zamieszczone lootbagi. np. ma przezroczyste drzewa i spokojnie może okradac ludzi xD