Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 22:39   #2028
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ strazak

pisales, ze level w 5 kolegow lub na bocie. ja gram sam gralem sam i bede gral sam i bez cavebota a poza tym chuj ci do tego.
ale racje przyznac Ci musze, jak pephy byl w ng to wszyscy mowili ze jest zdrajcia i na niego wrzucali, to samo na mnie, a teraz pephy jest bohaterem narodowym bo walczy o swoj wlasny tylek

co do tristy, slyszalem kilka rzeczy na jej temat i nie moge powiedziec, ze nie macie jej o co obwiniac. ale teksty o tej raczce czy czyms tam, strazak, jesli juz chcesz wrzucac na takie male glupie dzieci jak ja ktore znaja tylko ironie i pisza posty jednozdaniowe, to wez sie kurwa nie zachowuj jak niewyzyty 12 latek, ktory widzac reklame uslug sam wiesz jakich w gazecie pedzi do kumpla zeby mu owa reklame pokazac.

co do lady jaah, troche ja znam i zawsze mila sie z nia gadalo, nie wiem czego od niej chcecie.

na temat wojny nie bede sie wypowiadal, bo jesli ktos zechce mnie za wypowiedz zebic to ze wzgledu na lagi nie dam nawet rady sie wybronic

a co do naszej gildii, wyjasnienie jest na forum tibia.com
powiem wam tylko, ze chodzilo mniej wiecej o jakis konflikt miedzy Vilarionem i Azaredem oraz kilka innych spraw. a moja obecnosc w gildii spowodowana jest sympatia do Vilariona i Waldoria oraz ich sympatia do mnie.

@ awo
haha, Fosils II tylko ze on z ojcem sharowal, a Ty z matka

to tyle.
zastosuj.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 17-01-2007 o 22:40.
Ptak~ jest offline