@ strazak
pisales, ze level w 5 kolegow lub na bocie. ja gram sam gralem sam i bede gral sam i bez cavebota a poza tym chuj ci do tego.
ale racje przyznac Ci musze, jak pephy byl w ng to wszyscy mowili ze jest zdrajcia i na niego wrzucali, to samo na mnie, a teraz pephy jest bohaterem narodowym bo walczy o swoj wlasny tylek
co do tristy, slyszalem kilka rzeczy na jej temat i nie moge powiedziec, ze nie macie jej o co obwiniac. ale teksty o tej raczce czy czyms tam, strazak, jesli juz chcesz wrzucac na takie male glupie dzieci jak ja ktore znaja tylko ironie i pisza posty jednozdaniowe, to wez sie kurwa nie zachowuj jak niewyzyty 12 latek, ktory widzac reklame uslug sam wiesz jakich w gazecie pedzi do kumpla zeby mu owa reklame pokazac.
co do lady jaah, troche ja znam i zawsze mila sie z nia gadalo, nie wiem czego od niej chcecie.
na temat wojny nie bede sie wypowiadal, bo jesli ktos zechce mnie za wypowiedz zebic to ze wzgledu na lagi nie dam nawet rady sie wybronic
a co do naszej gildii, wyjasnienie jest na forum tibia.com
powiem wam tylko, ze chodzilo mniej wiecej o jakis konflikt miedzy Vilarionem i Azaredem oraz kilka innych spraw. a moja obecnosc w gildii spowodowana jest sympatia do Vilariona i Waldoria oraz ich sympatia do mnie.
@ awo
haha, Fosils II

tylko ze on z ojcem sharowal, a Ty z matka
to tyle.
zastosuj.