Bambik Debilu Kochany nie wyzywaj Kaszki(z pełnym szacunkiem) od złodzieji bo jak by on tego nie wzioł, było by to w wodzie czy kij wie gdzie, i komu w oku. Przyznaje,masz podstawy tak myśleć ale na podstawach się zatrzymajmy. Jak dla mnie tam nic nie wskazuje na Kaszha, wzioł bo lepiej niech ma niz ma sie stracic całe deco.Nie bronie Kaszha bo go nawet nie znam, ale staram się być bez stronny, bo Ripper był czesem pkerem i był nieznośny, ale jak się go znało to był spoko koleś, jednak jeśli ten kto haka zrobił czyta to forum->Wstydz Się Hakerze, to było ponizej pasa! Nalegałbym zeby Bambik przemyślał swoje winy, i przeprosił Kaszha publicznie, ale payment moze by nie był potrzebny, dla Bambika takie dsm-to praca wielu tygodni, dla Kasha-to kawałek dziennego loota. Ale Ja tylko tak sugeruje, ja tu mocy zadnej nie mam, siedze cicho, i ludzie mnie nie znają, ale z obserwacji wiem ze Ty Bezok to masz dobry łep do myślenia, prosiłbym Cię zebyś coś w tej kwesti zrobił bo Bambik dał ssy i wysunoł oskarzenia,trochu pochopne, Kaszh ma prawo być ostro wkurzony bo się stał nagle "złodziejem" mimo że nie ukradł, ale jednak wielu ludzi będzie trzymało fałszywą opinie,a Ripper to potrafił być wrzodem na zadku, ale równie dobrze potrafił być dla innych dobrym i pomocnym kolegą,dlatego tu trzeba "popatrzeć od boku". Nie bądzcie jacyś brutalni dla Bambika bo on jest fajny, i się w PK ani PA nie bawi, tylko zaczoł się miotać jak go zapędzili w ślepy zaułek. A co do 2giej strony-Kash-Ufam że to nie byłeś ty, z ssow nic nie wynika jak dla mnie.
ps-Ripper, mimo że jak wiesz z kim, łaziłeś sam wiesz poco to sie trochu o siebie bałem, uważam że bez Rippera Iridia straci część pradziwej Iridi, dlatego wracaj jak najszybciej.
ps2. Jeśli chcecie huntować osoby które lubią ludzi z drugiej strony, to ja w tym wypadku powinienem byc huntowany przez obie strony
ps3PISZĘ BEZ URAZY DLA ZADNEJ STRON, JESTEM NEUTRALNY I NASTAWIONY NAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE DO KAZDEJ ZE STRON TEGO KONFLIKTU, WIĘC PROSZE MI TU Z HUNTEM NIE WYSKAKIWAĆ, JEŚLI KTOŚ POCZUŁ SIĘ URAŻONY I JEST MU ŹLE-NAPISAC MI PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ A NAPEWNO ZMIĘKCZE KWESTIE, I NIE WYSUWAM TU ZADNYCH OSKARŻEN, TYLKO MOJE WŁASNE DOMYSŁY.
ps4-sry za ortografię i interpunkcję,ale chwilowo nie jestem do życia na takie pierdoły