Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 22:59   #2032
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Świat: Obsidia
Domyślny

Chlopaki co wy kurwa tu wypisujecie za brednie? To jest temat poswiecony Obsidi a ostatnio glownie wojnie pomiedzy ET a NG, zgadza sie? To dlaczego kurwa czytam 4 strony spamu O Xarabku i Tristy jacy to oni nie, dziwnym trafem pochodza oni z tego samego miasta ale to nie jeste wazne.
Na temat Xarabka sie nie wypowiadam, jaki byl taki byl kto gra tu dosc dlugo dobrze wie, a kto nie gral za czasow swietnosci Xarabka to niech sie cieszy. Strazak, Axio i chyba ktos tam jeszcze czy mozecie mi wytlumaczyc czym wam zawinila ta dziewczyna ze tak po niej jedziecie?
Tym ze kumpluje sie z Pephym i sa tzw tibijska para? Otoz to jest ich sprawa a postepujac w ten sposob moze nawet podnosza znaczie roleplayingu w tej grze, bo jak siegam pamieciom to w histori tibii takowych zwiazkow byly setki ( nie tylko w celu zagarniecia itemow) ponadto jacys szczesliwcy pobrali sie w rl po tym jak zapoznali sie w tibii. Wiec wasze komentarze do tego dosc wulgarne sa nie na miejscu.
Jak nie macie niczego ciekawego do powiedzenia to sie nie odzywajcie, chociaz wiem ze Axio i Strazak potrafia napisac przemyslany post, z ktorego mozna sie wyciagnac wiele interesujacych faktow.
Wiec dlaczego tego nie robicie? Czyzbyscie mieli po 12 lat i gromadke kolegow wokolo, przed ktorymi chcecie sie popisac swoja wiedza na temat erotycznych gadzetow itd?

Ps: Czekam na kolejne bitwy i mam nadzieje ze juz nie bedzie takich glupich dedow, jak dzisiejszy ded mentora.

Ps 2: Marlena nie przejmuj sie tym co oni pisza, bo dobrze wiemy ze to nie jest prawda, odezwij sie czasem na msn czy cos

Ps 3: Awo dawaj nick tego twojego knighta zaraz cos tam sie znajdzie dla ciebie

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 17-01-2007 o 23:03.
Ghost111 jest offline