Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 23:21   #193
ZdicH
Guest

Domyślny

ja mam 14 lvl 50/42 i se chodze na soldy kasa sie zwraca ~200gp bo jeszcze na belty i jest gites spokojnie chodze zdobywam szybko expa i jest lodzio miodzio ale gobliny na trening w duzych ilosciach sa za mocne a w malych zaslabe i niemam na czym trenic a zeby chodzic na cyce mam za slaby lvl prosze o pomoc !!!!!!!!!!!!!!
@down

ja sie niebede chwialil teraz moja postacia bo staty poszly w dół przz icki imoja "ułańską fantazjię" a propo jezeli umuesz czytac to u mnie pisze ze gram na swiecie Calmera a ten swiat jest no pvp i niema mi kto postawic monka a poztaym ja na soldach juz nie expie siedze na Ghoulach z jednego hunta nawet do 2k moge wysciagnac liczac sie kosztem boltow a ja tyle kasy trzy razy dziennie wylapuje ale chyba to juz niewyjdzie bo dedalem i stracilem b robe, c legs a to bylo lekkie i mniej loota wezme i musze robic loot bagi ktorych niemoge doniesc a arrowy mi iestarcza bo o wiele lepiej wale z bolcow niz arrowow a jeszcze nieraz slyszalem ze wystarczy 50 dist aby zajebiscie strzelac z blocow i czytaj zanim cos napiszesz o trenieniu na PVP bo ja gram na non-PVP!!

PS. jakbys niezauwazyl to napisze o tym ze swiatem itp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tirel-Farolen
Profesja: Paladin
Świat: Calmera

Poziom: 15
Skille: 51/43
Poziom mag.: 5

Ostatnio edytowany przez ZdicH - 20-01-2007 o 14:44.
  Odpowiedz z Cytatem