Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 23:38   #58
Dragonuss
Użytkownik forum

Dragonuss's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
Dragonuss ma numer GG 696449
Domyślny lags

Ja gram na arcani i tez mam takie lagi ze sie grac nie da,no moze jedynie z rana albo wieczorem i to dlatego ze wtedy jest malo ludzi online.W poludnie mam takie lagi ze sie grac nie da.Mam neostrade - nie mowice mi ze mam lagi bo mam neostrade -,- bo moi kumple ktorzy maja radiowke tez maja lagi.Ale reszta ktorzy nie maja neta radiowego albo neostrady nie maja lagow (dziwne) xD lagi zaczely sie po uptade wczesniej przez uptade nawet nie wiedzialem co to znaczy lags ^^ a teraz sa nieraz takie dlugie lagi ze wywala mnie(kick)osobiscie uwazam ze jest jakies przeciazenie bo np jak wlanczam z rana i jest malo ludzi online to lagow nie ma a jak juz jest dosyc duzo osob w poludnie to lagi sa niesamowite.Moi kumple ktorzy maja neostrade tez maja lagi wogole nie mozna expic x( najbardziej dziwi mnie to ze uzytkownicy neostrady i sieci radiowej maja lagi a ci ktorzy maja jakis inny internet maja zero lagow.Wydaje mi sie jednak ze to nie jest wina neostrady tylko cipow - nie wiadmo co tu robic!!!
Dragonuss jest offline   Odpowiedz z Cytatem