Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2007, 23:58   #2038
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Strazak : nie poinienes jechac po tristy bo to kobieta .... ale masz racje sam jestem sexoholikiem aczkolwiek rowniez jestem Genelmanem zabieram swoja kobiete do restauracji obsypuje ja kwiatami rowniez bez okazji i tibia mi w tym nie przeszkadza ale nie ma to jak miec w ramionach anielsko zmeczona swoja Kicie

tristy - nie znam Cie ale ufam zdaniu pephego konefki ze jestes spoko i jest ok
sam mam dziewczyne fotomodelke i kazdy mowi ze skoro ladna to glupia i pusta a studiuje filologie angielska i jakos sobie radzimy juz 4 lata ...

a co do deda mentora : pierwsza co to myslalem ze go ubije za glupote , ale kazdy popelnia bledy i na nich sie uczy ... dajmy mu szanse i miejmy nadzieje ze juz drugi raz bledu nie powtorzy

wojna : jest ciezko kasa itd al jakos wiazemy koniec z koncem jak polska partyzantka na mnie etz wieszali psy itd ale przypominam kazdy moze sie nawrocic i naprawic swoje bledy !! wiele rzeczy zaluje w tibii np hunt wolfow ktorzy potem okazali sie wspanialymi ludzmi i pilismy razem wodeczke i nie tylko Tass Lolas Soll Klamka zapraszam do siebie bedzie milo mi Was goscic i borgo ofc tez
Kiroy jest offline