Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2007, 00:30   #19
Makaveli of Chaos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda

Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Makaveli of Chaos ma numer GG 1411036
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
ja pierdole, gralem na tym swiecie i widzialem, jak padal.
raz jak go bili na ankh desert, to w siebie uhem nie potrafil trafic.
tak w ogole to przeniosl sie na candie, bo woli grac na noob pvp niz na pvp, gdzie sobie zwyczajnie nie radzi.

nastepnym razem, jak chcesz mnie obrazic, poprosze pm od Ciebie.

gralem kiedys knightem i zawsze uhalem sie bez zadnych hotkei.
a pan makaveli widac mial do dyspozycji hotkeye i tak padl.
Ja sobie nie radze na pvp? to pochwal sie jaki ty masz tam lvl i daj name? zobaczymy czy jestes lepszy, bo widze ze z mordki to kozak jestes nieziemski, tylko szkoda ze nikt nie wie kim jestes i czy w zyciu zrobiles swoj nawazniejszy quest "desert" pewno nie, bo byles pewny ze po desercie cie zabija, Widziales jak na ankh mnie zabili? wow super, ale mialem wtedy 76 lvl a bilo mnie chyba z 5 osob , 100+ ms i kilku jeszcze 80-100lvli, wiec zbyt wielkich szans nie mialem, widziales cos jeszcze jak padam? bo ponoc sobie rady nie dawalem, sadzac po twoich wypowiedziach to dla Ciebie kazdy jest noobem kto chociaz raz , czy dwa razy padl smieszny jestes...

Myslisz ze nie umiem naciskac hotkeya leczacego? zastanow sie jak zrobilem 150ms'a bo chyba nie na cyclopach, zazwyczaj expie na demona solo, ostatnio poi na dlach gdzie exure gran naciskam jakies 20 razy na minute i napewno jest 5 razy bardziej hardcorowo niz z tymi mskami wiec nie gadaj mi tu ze nie nie umiem sie uhac, bo osmieszasz sam siebie...