Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2007, 01:19   #1228
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper Pokaż post
Według mnie nie można teraz jechać na Kasha bo go objebał... Lorth ubił bardzo wielu niewinnych ludzi i sprawił wiele krzywd jego też powinno się w tym wypadku wyzywać cały czas...
Tak jak powiedział Bez. gdyby to on mial hacka to 95% ludzi tutaj objebalo by mu domek... a ja powiem, że te 95% objebalo by kazdy domek nie tylko ten od jednego z "polaczków".

więc trail rozumiem, że jest to jeden z twoich najlepszych kumpli, ale nie możesz obwiniać tylko zrobili to co zrobili, bo faktem jest, że szło załatwić sprawy z Lorthem inaczej .
@Lorth 3maj sie jesli wracasz msg me

"Wina zawsze leży po Dwóch stronach, a przynajmniej po Jednej"

signed: Usar
usar zrozum nie jestem po żadnej stronie ani rippera ani kasha jestem obiektywny w tym co mówie , w tej chwili nie obchodzi mnie że ripper jest moim dobrym kumplem , ja dażę/dążyłem tylko do sprawiedliwości. Ripper robił co robił , nie polecam nikomu tego robić ...

Ale mi chodzi o ten fakt co zrobił kash , mógł zachować się inaczej , ale...
egoizm był silniejszy niż honor ? Według mnie zachował się jak zwykły 'kradziej'. Mógł oddać itemy odrazu ... Wiem , że łatwo mówić na to wszystko będąc z boku i nie przeżywając tego samemu.. I fakt że 95% ludzi w tej sytuacji zachowało by się jak kash. No ale to nie zmienia faktu że przywłaszczenie cudzej własności bez zgody właściciela = kradzież ... , i sensu mojego działania - dążyłem do sprawiedliwości .... poprostu żeby kash poniósł jakiekolwiek konsekwencje za swoje działanie ... Ale sprawa zamknięta ponieważ :

Podobno kash oddał itemy jeśli to prawda (nie jestem pewien jak to wszystko wyglądało tylko ripper mi coś wspomniał)
to szaczunek dla niego (kasha)
<3 peace and love ! (for all)

Więc sprawa według mnie 'zamknęta'

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 18-01-2007 o 01:22.
Trai'ler jest offline