Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2007, 10:50   #1236
Galdi
Zbanowany

Galdi's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok

Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
Galdi ma numer GG 8109790
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Elo Ripperku

Mam pare slow do Ciebie, juz na powaznei, bo troszke sie tu zbijamy z Ciebie wszyscy jada wzajemnie po sobie - to normalka jesli chodzi o gre, ale ty troszke przegioles pale (tak jak robiles to w tibii). Udziele ci wiec malej porady prawnej bo akurat w tym kierunku jestem wyksztalcony co i jak sie bedzie z toba dzialo, a wlasciwie co sie dziac moze jelsi tego zechce kolega ktorego straszyles.

Bo widizsz "huncic" kogos w tibii to troszke inna sprawa niz keirowac grozby w prawdziwym zyciu. Uzywajac programu tlen czy gg i wysylajac w nim pogrozki wdepnoles w wieksze gowno niz szambonurek. To jest tak jakbys do kogos dzwonil ze go pobijesz, albo jakbys wyslal list z pogrozkami. Wiem masz tlyko 13/14 lat nie do konca jestes swiadom co cie czeka. No ale od czego jest wujek Naro, ja ci to wytlumacze .

Najpierw Nox pokazuje to swoim rodzicom, ze dostal od ciebie/twich kumpli pogrozki. Jest tam m.in. tez ze poczatkowo on bierze to za zart a ty utierdzasz go ze to nei zarty tylkos serio (co jeszcze bardziej cie pograza). Jego rodzice zawiadamiaja policje, policja sprawdza twoj IP. Za kilka dni przychodza do twojego gimnazjum, wchodza w srodku lekcji do twojej sali i prosza cie do dyrektora. Tam jzu czeka dyrektor z twoimi rodzicami. Potem jedziecie do pschologa na badania - bo to neizbyt normalne zeby grozic komus w rl za jakiestam gierkowe sprawy. Nastepnie po badaniach po jakims czasie bedziesz mail sprawe dla neiletnich (bo ty chlopczyk jestes ) Sad rozpatruje twoja sprawe, przydziela ci kuratora bo masz problemy psychiczne i nei radzisz sobei z zyciem. Co tydzien musisz sie stawiac na spotkania z kuratorem, w szkole jestes pod specjalnym nadzorem ( o ile w tej samej szkole zechca cie trzymac) a w domu? co bedzie w domu jak sie rodzice dowiedza? Ehhh ale z ciebie smyk ;/
Dobranoc, milych snow - potakim dniiu pelnym wrarzen napewno bedzies spal spokojnie. patki
To Ty chyba masz codziennie duzo wrazen po 15h w tibii. Jak sie nie myle bo wkoncu jestem za*****alym 14latkiem to wlamywanie sie na kompa tez jest karalne, nie? Wiec mi nie pierdol o jakis pogrozkach bo to go nie ominie.

@ Przemek

Nigdy cie nie widzialem irl ale niewiem za kogo ty sie uwazasz ;f
Galdi jest offline