Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
tak, zeby bron boze ci ktorzy nie czytali jeszcze zadnego z 300 waszych postow nie dowiedzieli sie przez przypadek jaki to knight jest do dupy.
argumentow za czym ? W ktorym miejscu wogole przeciwstawilem sie postawionej przez ciebie tezie ? Tak ciezko zrozumiec, ze ja tu po was sprzatam a nie probuje zrobic z knighta niewiadomo jak grywalnego superbohatera ?
Sprawe kasowania postow jakis czas temu wytlumaczylem. Dziekuje za uwage.
|
Chodzi o to, że szczególnie przy drugim poście trochę się napracowałem. Przedstawiłem statystyki ilości expa z którego wynikało, że 139ms expi 6x szyciej od 290ek. W drugim poście napisałem jakie ulepszenia według mnie powinny być zastosowane, żeby knight nie był najgorszy. Post pisałem 15-20minut, a teraz patrze i ktoś
bez podania powodu kasuje go. Takie tuszowanie to za komuny było praktykowane

Szkoda, że jeszcze są ludzie którzy tak postępują

Sorry ale Ja po takim czymś nie wiem czy nie przejdę do konkurencyjnego forum...
edit: Ja pisząc posty o knightu nie mam na celu zrobić komuś na złość

albo wyżalać się komuś jaki to knight jest zły

Po prostu chcę ostrzec ludzi którzy zaczynają grać w tibie i chcą być hlevelami. Chce, żeby nie dokonali złego wyboru. My z goburu pisząc o kalectwie knighta przedstawiamy konkretne dowody (statystyki, wypowiedzi hlevelowych knightów, konkretne testy), natomiast inni broniący knighta nie przedstawili jak dotąd żadnego konkretnetnego argumentu. Mam nadzieje, że w przyszłości więcej osób zauważy "kalectwo knighta", bo to jest jedyna szansa, żeby clipsoft coś z tym zrobił.