Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2007, 14:37   #447
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator Pokaż post
Skoro typ nie miał osobiście najmniejszych problemów na selenie, nadstawia dupe teraz nie dla siebie tylko dla nich. Typki odwdzięczają się mu tym że nie potrafią załogować na umówioną godzine, bo im żal chara i jak nadal nic się nie będzie działo zaczną płacić.
Koti poprostu zostaje na lodzie, na jego miejscu wybiłbym co do jednego każdego kto go wkręcił w tą kabale.
Ta masz racje, ale ja sie tak nie przejmuje bo jak przegramy to przyda mi sie przerwa od tibii Ale nie jest tak zle jest pare osob ktore sa zawsze taki Sidar Maca czy Arvit.
Ale najbardziej dziwi mnie postawa alucarda ktory chce selnac chara i w ten sposob zostawic mnie na lodzie. Chociaz Swe po niego nie przyszli to on zawsze mial z nimi problem i glownie dla niego wszedlem do wojny ( znamy sie w RL).
Tiases ktory tez mial pomoc ( tez znamy sie w RL) nie wszedl do wojny i nie wejdzie. No trudno po prostu sie poznalem na ludziach, dobra nauczka na przyszlosc. W tibii jest tak ze przegrana wojna nie oznacza wcale zmarnowania chara przynajmniej nie dla mnie bo ja sie nigdzie nie wybieram w zadnym wypadku
KotiConqueror jest offline