Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2004, 20:42   #1
Youri
Użytkownik Forum

Youri's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin

Domyślny Co polacy robią w wolnym czasie??

Po zobaczeniu tematu "co potwory robia w wolnym czasie" postanowiłem wybrać się do ab i zobaczyć co robią polacy w ich wolnym czasie. Pierwszą z ich rozrywek jest ciągłe proszenie o jedzenie, bo niestety w pobliżu ab nie ma tak zwanych "reniferów", a wędke wrzucili do wody .

Polacy w wolnym czasie zgłębiają także sztuke klonowania przedmiotów.

A tutaj typowy polska zabawa zwana "ludbag".

Zdecydowanie najbardziej lubianą zabawą przez polaków zabawą jest bicie ludzie z czaszkami. Polacy zrobią wszystko dla tej zabawy.

A tutaj nasi rodacy pokazują jaka to frajda nawrzucać komuś do domku tony śmieci. Najchętniej używanymi przedmiotami przy tej zabawie są parcele i worki.

Nawet w wolnych chwilach polacy starają się podtrzymywać gospodarke na ich servverze.

Oczywiście to nie są wszystkie sposoby spędzania czasu przez polaków. Nie pokazałem tutaj takich zabaw jak np. blokowanie depo czy nazywanie ludzi nie ubranych na biało-czerwono "noob".

Jeśli kogoś interesują poprzednie wycieczki to niech pisze to wrzuce je znowu. Jak bede miał wene twórczą to zrobie wycieczke po venore. A już niedługo nowe filmy peekay.
Daj mi notke, nie żałuj.

Ostatnio edytowany przez Youri - 12-09-2004 o 16:34. Powód: pszczolka maja
Youri jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.