Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 01:12   #158
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
pixik, czytam caly temat, i musze ci przyznac 100% racje...
notop, leczysz sie na jakis uraz po stracie matki i mozgu??
dobijasz mnie czlowieku, jakie masz prawo osadzac go, po tym na jakim swiecie gra... zawsze gralem na PvP ale do nonPvP nic nie mam.

tacy jak ty to chyba wyniki nieudanego eksperymentu....

@topic
GO GO GO MDW ^^
ja podziwiam tylko tych z pvp i e pvp bo tam tzreba meic jaja a na noob pvp tzreba miec
-dobry net
-3 kumpli do sharingu
-duzo czasu
nic wiecej

niegram 3 latka zeby neiwidziec roznicy zalosne jest tlumaczenie ze gra sie identycznie jak na pvp,ide expie i stoje se pod dp ide sie wylac i nikt mi nic neizorbi.. zrob to na pvp albo lepiej na e pvp..
@pixik

nieee zadlugo gram aby ta gra byla dla mnie czyms wiecej niz tylko gra,mialem hunta zamaist siedziec w pz zrobilem sobie 63 lvlv sorca w 14 dni od zera,pozneij sie wyplailem wiec sorcem niegram,na noob pvp moglbym znacznie wiecej niemartwiac sie o nikogo,teraz tibia jest easy dla magow,pogadalbym z toba kiedys czy tez taki kozak bylbys ,ciekawe czemu juz niegarsz na arcani... ahh sory hunted?? zyzby uroki pvp serwera?

teraz napisz"nie nielubialem arcani to sie pzrenioslem" tak na bank kazdy uwierzy... hehhe zenada
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline