Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 11:54   #655
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
@Marciniek

Ad.1
Twoje 20 uhow na 35 dragow na 80 lvlu jest po prostu smieszne i nawet nie zamierzam tych bredni komentowac.

Ad.2
Knight expi opłacalnie tylko na slabych potworach, sorc na wszystkich. Sorc zarabia mniej od knighta tylko na slabych potworach poniżej 700 expa.
Ad.1
Zapraszam na Guardie, zrób postać, którą będziesz za mną chodzić i oglądać jak bije dragi.
Ja daje konkretne argumenty, fakty, których sam doświadczyłem, a Ty piszesz same teorie, niedojrzy nieprawdziwe to jeszcze bez dowodów.
Nie twierdze, że knight jest lepszy od sorca, bo tak nie jest.
Nie ma lepszych ani gorszych profesji, każdy gra tym, czym lubi i jak się postara to każdą profesją osiągnie podobne sukcesy.

Ad.2
Mylisz się, sorc na słabszych potworkach nabija po prostu waste, kiedy knight może na nich expić darmowo.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cadonis Pokaż post
@Marciniek
Czyli sorc z twojego "dowodu" expi 2x szybciej od knighta, nie tracąc na tym kasy, a nawet trochę zarabiając.
Wcale i w ogóle nie wychodzi na tym lepiej.
Z mojego dowodu wynika, że knight nie jest takim czołgiem, który tylko potrafi przyjmować na siebie obrażenia i nabijać niezliczone waste na wszystkich potworkach silniejszych od cyklopa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez d4rqu Pokaż post
Zgadzam się. Demon skeleton nie jest i nigdy nie będzie opłacalny dla knighta. Nawet dwarf guard obecnie nie jest opłacalny (chyba że na bardzo wysokich skillach).
Nie zgadzam się, sorc idąc na guardy musi używać różdżki lub/+ exori, natomiast ja wczoraj na guardach wbiłem 30k expa w nieco ponad godzine nie używając nawet 1 uha/manasa, jedyne co potrzebowałem, to jedzenie, aby się exurować.

@Topic
Podkreślam jeszcze raz, jedyne czego trzeba knightowi to zależność obrażeń od poziomu, zastanówcie się nad tym...

Ostatnio edytowany przez Marciniek - 19-01-2007 o 11:56.
Marciniek jest offline