Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89
Cos mi sie wydaje, ze nudy na Galanie to juz przeszlosc
Smutno mi, ze padlo na Polaka, bo zadnemu z HWL zle nie zycze...
To dowod dla niedowiarkow, ze niby Konda to noob itd. Jesli chodzi o mnie to nie mam do nikogo zadnych "ALE", ale w sposob w jaki traktuje sie takiego gracza jak Konda mnie smieszy. To wkoncu The Best LvL on Galana World...
BUY ALL HOOKS,EYE PATCHES,PEG LEG ... PLEASE MSG ME WITH OFFERS... REALLY NEED THAT - tak poza wszystkim
PozDrO
|
level o niczym nie swiadczy, pograsz troche wlasnym nie kupionym charem to zrozumiesz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo
Ok lets go to next frags !! 
|
ta, a gdzie ty wtedy byles? jak zwykle chyba tylko na forum
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raziel kosiaz
Nie wiem co macie do kondy moim zdaniem jest dobry.
Także w PvP. Widzałęm dużo filmów z wojny z nim moim zdaniem gildia kondy jest bardziej zgrana lecz nie jestem po nikogo stronie bo tam i tam mam kumpli..
|
to jan ie wiem co ty za iflmiki widziales O.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89
Mimo wszystko zachowanie Kondy na Battle's nie bylo dobre. Powiedzialbym , ze sral  i to bradzo...
Moze jednak teraz wszystko przemyslal i poswieci sie grze jak kiedys(nie w sensie czasu , ale ze bedzie mial olew na dedy)
Jesli to, ze urodzilo mu sie dziecko to prawda to teraz pewnie ma w dup** Takie cos jak Tibia, bo dziecko to wspaniala rzecz dla kazdego...
Pozdro 
|
a co ty wiesz jak bylo kiedys? konda zawsze masakrycznie przejmowal sie akzdym jednym dedem, co najmniej 3x byl retiored bo padl, wiec nie mow "przestanie sie przejmowac jak kiedys" bo nie wiesz o czym mowisz.
chyba ze to keidys to jak byl na rooku