Siema.
Mialem zamiar nie wypowiadac sie wogle ale nie wytrzymalem
Po 1. To do wszystkich dziwnych ludzi ktorzy mysla ze Macavelli sprzedaje kase ktora wy daliscie na wojne. Czy wy naprawde myslicie ze tego uzbieralo sie 400k? zal.
Ale ok niech bedzie , mozecie tak myslec spoko. Tylko ze kiedy ja prubuje wytlumaczyc co niektoremu ze ta kasa nie jest od was to gadaja w kolo to samo ze "Potrzebujemy kase od Polakow zeby sprzedawac ja na allegro" Boze ludzie ja niechce nikogo obrazac ale zastanowcie sie czasem nad tym co piszecie.
Po 2. Wypowiedzi typu :
"Macavelli rozpoczol wojne a teraz poszedl na inny serv"
"Nie moge expic przez to ze zaczeliscie wojne"
"Siedzicie tylko w pz i nic nie robicie"
"Ten serv jest juz stracony.." itp , itp
Macavelli moze i rozpoczol albo i nie , co to ma teraz do rzeczy ? po 2 jesli on by jej nie rozpoczol to zaczeli by ja swe bo i tak juz robili PA na hlvl. Evalor napisal zeby nowy rok zaczac wojna wiedz o co wam chodzi ? I nie poszedl na inny serv jest zawsze na ustalona godzine i jak by kazdemu tak zalezalo na wygraniu tej wojny jak jemu to wynik by byl calkiem inny gwarantuje.
Jesli niemozesz expic sorry to nie jest nasza wina , przepraszam bardzo jesli nie jestes w wojnie a swe Cie leja to jest zwykle PA ktore oni uwielbiaja.
I niemow ze przez to ze jestes PL nie mozesz grac bo widze wielu Polaczkow ktorzy trzymaja sie bardzo dobrze. Wystarczy wylizac dupke Swe i juz zalatwione mozesz expic albo poprostu im plac , Jesli i to Ci sie nie podoba zmien serv. Graj jak lubisz. To Jest Do Tych OSOB ktore TRUJA mi Dupe w Tibi !.
Tak siedzimy w PZ. Przyznaje niemozemy sie zgrac na dana godzine ja odkad mam mikro. jestem zawsze ale ok spoko mowicie ze jak bedzie nas 3 albo 4 zebysmy poszli kogos zabic. Ok moze uda sie nam kogos zabic albo i nie , ale wydaje mi sie rowniez ze SWE uda sie nas wybic wiedz poswiecac 4 zeby zabic 1 ? niezla taktyka. Tak napewno wszystko wygramy.Owszem moze byc tez tak ze uda nam sie uciec ale to by bylo juz zucanie sie na wiatr bedzie albo nie. Osobiscie wole dobra taktyke i zgrana druzyne od Dobrej druzyny ktora idzie w slepo.
Nie ten serv nie jest jeszcze stracony...Ta wojna wciaz trwa i jesli macie zamiar patrzec na wynik to idzcie ogladnicie sobie w TV siatkowke albo kosza bo tam wyniki sie czesta zmieniaja. Mi osobiscie sie nigdzie nie spieszy chodz przyznam ze 3 albo 4 akcje w tygodniu to nie bylo by dla nas zawiele tylko co niektorzy musza to zrozumiec.
Ze jesli nie przyjedziesz na dana godzine to moze i uratujesz chara ale wojny nam wygrac nie pomozesz wiedz i tak go stracisz chyba ze stac Cie zeby zaplacic SWE i wylizac i dupke to Pozdro 3m Sie Cieplo Milego Exp Przez Pewien Okres A Pozniej Witaj w Rzeczywistosci
Aha na koniec mam pytanie do ludzi ktorzy dolaczyli do wojny i przestali walczyc albo wogle nie walczyli ... POCO DOSZLISCIE ? Liczyliscie na latwa wygrana bez kiwniecia palem i pozniej co to nie ja bo bylem w wojnie ?
Dziekuje za uwage. Milego Dnia.
|