Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 16:39   #4281
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
nie trzeba byc zadnym ekspertem w pvpv zeby we 2-3 kogos spkowac,
Dlatego Ty mialeś mnóstwo fragow.

Cytuj:
jesli juz mialbym wyroznic jakiegos uh trapera to w thais bylo 3 takich, nie pamietam nickow, ale lev 20-30, zabilio yahela 2x, rainfangera, i wielu innych,
W takim razie nie widziales listy fragow THC team xD

Cytuj:
Twoi 2 panowie sie do niech nie umywali
Dlatego THC team zna prawie cala galana a Twoich chlopkow nikt?

Cytuj:
co do bania sie o postacie, tez mi bohaterstwo, wyzsze lev zaczei zabijac bedac retired na sowich charach i wiedzac ze jzu niebeda tu grac
Jeśli mi się dobrze wydaje to byłes w podobnej sytuacji a jednak nie szalałes.
Skoro to dla Ciebie nie jest niczym szczególnym to powinieneś jako pierwszy walczyc Wybawco Uciśnionych Graczy Na Galanie.
Ostatecznie wykupiłeś swojego chara jednak, co nie zmienia faktu że i tak cie uwala xD

Cytuj:
poza tym w elevatorze byli nie do zabicia
Jak mówiłem już wczesniej duża część fragów nie byla robiona w windzie.
Swoje teorie uzasadniasz na wymyslonych podstawach o których pierwsze słysze mimo ze znam tych ludzi od 4 lat.
Chciałbym jednocześnie zdementować informacje o sharingu.
Tahac, Tehec, Got'hia nie dzielili nigdy konta.

I wracając do tematu windy.
Jeśli Cie interesuje to jestes w posiadaniu filmiku który był robiony po update który uniemożliwiał robienie uh trapów.
Na filmiku tym widać jak Pasterz the Axemaster aka Got'hia soluje w ciasnym pomieszczeniu 9 graczy z 100+ lvlem. Z czego połowa to sorcowie i paladyni.
Nawet najlepszy uh bot nie wyuha cie z tak masowego UE. Ubił połowe z nich i jeszcze zdązyl uciec.
Nie wiem skąd sie bierze taka pogarda dla ludzi u Ciebie. Kolesie dobrze robili, ubijali tych co ostatnio trzymali Cie w pz campie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
Panie tharrin wiesz co to jest szkola? a nawet jak bym byl wtedy na tibi to po co mnial by mi konda mowic o akcji?
Don't worry. Przyzwyczaj sie ze jesli nie byłeś online caly dzien jak Tharrin wtedy gdy byłes potrzebny to u niego juz jesteś noobem albo Bóg wie kim.
Wszystko musi być według zasad Wielkiego Wybawiciela Świata.
Oczywiście gratuluje mu ambicji. xD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.