Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar
KU.... mac wiem bardzo dobrze co potrzebuje do tej wojny potrzebuje Unicrona albo jakiegos ms'a i jakiegos knighta i moge fragowac tyle ze za doslownie zaloguja sie wszyscy szwedzi jakich mam na vip i nas zabija czy ty naprawde jetses taki naiwny ze myslisz ze nie am ich online to nie ma ich wcale?Powiesz mi dadza nooby jak bedziemy mieli pz?
Myslisz ze oni nie maja noobow i nie zabija naszych noobow?Na akcji an dezerie przylazily nooby na 40 lvl'ach ktore zabijalismy,nie krytykuj mnie bo nie znasz ze mnie z czasow tej wojny i nie wiem co robie twoj komentarz byl naprawde zbedny, az sie chce powiedziec pier...... sie i walczcie sami jak jestescie tacy madrzy. Jeszcze ci szczena opadnie i ja ci to mowie a co do servera to nawet nie zaczelsimy jeszcze porzadnie o neigo walczyc a co do osob ktore nie moga expic mam to gleboko w d...e bo nie to jest teraz wazne i ni poexpia przez dobre 2 miechy jak nie lepiej bo watpie zeby ktoras ze stron sie poddala kiedykolwiek.
|
No tak... Po pierwsze slabo rozumiem co miales na mysli w kilku zdaniach... po drugie brakuje Ci wyobrazni. Jasne, ze szwedzi sie wloguja po 3 minutach... no i co z tego ? Tutaj rola noobcharow!!!! OMFG
Jak mozna tego nie kumac...
Uwaga tlumacze:
Siedzisz w dp na jakims charze... dowiadujesz sie, ze ktos padl albo zostal pa przez wrath'a badz po prostu expuje. Logujesz sie na maina (ekipa) lecicie go uwalic. Zanim szwedzi sie wloguja WRATH nie zyje. Biegniecie w
umowione miejsce albo krecicie sie przez kilka minut... po czym stajecie za noobcharami w miejscu gdzie
NIE MA innego wejscia. Zanim ich nooby sie zleca minie 15 minut lekko !! Nie mowie o 2 noobach blokujacych przejscie tylko o 7-8 moze nawet wiecej. Za 3 unjusty na 24h masz rs. Ktos bedzie chetny pozabijac nooby ? Nawet jak przyjda ich noobchary to i tak nie maja szans sie przepchac. Tym bardziej, ze nas jest o wiele wiecej. Jeden z Was ma 15 minut po tym czasie dajecie loga i czysty frag dla Was. Chyba nie chcesz mi wmowic, ze biedni polacy nie maja noobcharow a ALMIGHTY szwedzi maja ich
mnostwo!! i to lvl 40+
Daruj sobie... Bralem udzial w cholernie wielu wojnach. Moge isc na mc i osobiscie blokowac przejscie 8 noobami... Pomysl ile noobow mozemy zgromadzic... 30 ? 40 ? Myslisz, ze padniecie ?? Chyba zartujesz... Ewentualnie moze stac knight, ktory nie padnie na combo... czyli na przyklad Iomer... Watpie, ze uzyja UE wsrod 5 noobow... Iomer (na Larosa bym nie liczyl) bedzie blokowal 15 minut potem da loga... i reszte chyba znacie...
Takie to trudne ?
Ja tylko od kilku dni podaje Wam pomysly, staram sie jakkolwiek pomoc z wlasnej inicjatywy... Ale w takim razie na Twoje zyczenie olewam ta wojne. Jestem ciekawy jak wygracie... w gebie mocny jest kazdy... Ty Sidar idz do szkoly i nadrabiaj zaleglosci... Takie jest moje zdanie.
Bez urazy... chcialem dobrze, cya