Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 17:10   #474
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Quivee, masz racje, ale zeby zabic wratha, czy kogokolwiek, trzeba go trapnac, inaczej bedzie uciekal przez 2 minuty i juz wszyscy szwedzi beda przy nim. Rozwiazanie? Wiecej osob... latwiej trapnac, niestety nie ma wiecej osob do walki niz Ultimation + ~2-3 osoby z RA. 30-40 noob-charów? Calkiem spoko, do mnie juz pisalo okolo 20 osob... tylko, ze jezeli powiemy im chociaz garstke planu, to zaraz o tym beda wiedzieli szwedzi... Ja np. widze, ze chcesz nam pomoc, ale w dalszym ciagu ci nie ufam, bo trzymasz sie z Karde... i podales Rell Cricka na tacy, zeby mu zrobic na zlosc, wiec moze w przyszlisci podasz im takze Sidara, ktory ma odmienne zdanie. Napisz do mnie w grze i byc moze cos ogarniemy.

@Pieczarmistrz, przeczytaj posta jeszcze raz... 'nie mam szacunku, a na pewno, nie jest to szacunek taki jak dla sidara...', z tego wzgledu, ze nie chcesz nam pomoc, ale chcesz pomoc sobie, teraz nie masz wyjscia, musisz walczyc... jak dla mnie to nie jest wyciaganie reki w nasza strone, ale strach o swoja dupe... i oczywiscie, kazdy miecz sie liczy, wiec w swoim czasie i ty, jezeli zechcesz, bedziesz mogl z nami walczyc.