Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master_Macavelli
@Quivee, masz racje, ale zeby zabic wratha, czy kogokolwiek, trzeba go trapnac, inaczej bedzie uciekal przez 2 minuty i juz wszyscy szwedzi beda przy nim. Rozwiazanie? Wiecej osob... latwiej trapnac, niestety nie ma wiecej osob do walki niz Ultimation + ~2-3 osoby z RA. 30-40 noob-charów? Calkiem spoko, do mnie juz pisalo okolo 20 osob... tylko, ze jezeli powiemy im chociaz garstke planu, to zaraz o tym beda wiedzieli szwedzi... Ja np. widze, ze chcesz nam pomoc, ale w dalszym ciagu ci nie ufam, bo trzymasz sie z Karde... i podales Rell Cricka na tacy, zeby mu zrobic na zlosc, wiec moze w przyszlisci podasz im takze Sidara, ktory ma odmienne zdanie. Napisz do mnie w grze i byc moze cos ogarniemy.
|
Faktycznie moze byc problem, zeby go tak latwo zabic. Z drugiej jednak strony mozna probowac zlurowac go na jego pyche i dume or whatever.
Mysle, ze jest na tyle pewny siebie, ze pobiegnie w jakies pokrecone miejsce za 50 knightem, slyszac wczesniej, ze "kupuje dsm" i mowie "thx" na defaulcie...
Zgadzam sie z Toba i cieszy mnie fakt, ze mi nie ufasz... Bardzo rozwazne z Twojej strony. Trzymam z Karde, generalnie z Gadym i Xanem... Dlatego sam sobie bym nie ufal

Jest to tez dylemat dla mnie, gdyz chetnie stanalbym po Waszej stronie oficjalnie, jednak sprzeciwiajac sie Gadiemu

Zawsze jednak stawalem po stronie polakow, nawet gdy wiedzialem, ze nie ma sensu. Na Xerenie bylem w top i musialem zrezygnowac z serva przez wojne. Waste chara ale warto bylo. Przynajmniej im pokazalismy...
Co do Rella, to byla to tylko jego wina... Ja nigdy nikogo nie oskarzam bezpodstawnie, wole olac i sie nie przejmowac. Ale wtedy,
po tym jak probowalem go unhunted on podziekowal mi obelgami i to nie raz...
Nie wiedzialem, ze bierze udzial w wojnie... Wtedy odczekalbym czas i potem sie z nim rozprawil. Sidar nie jest moim oficjalnym wrogiem... Drobna klotnia to nie powod nienawisci...