Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
co mnie przeraza ? glupota tharrina
Nie wytykaj wszystkim ze nic nie robili bo naprawde GOWNO zrobiles... NIC nie zrobiles a nie sorry zaplaciles wiec zamknij sie bo sie tego sluychac nie da.
Wszyscy wiedza jakie twoje pvp jest ( a jakie w twojej skromnej opini)
Jest zerowe co pokazales na openbattle THAIS-AB na ktorym padles...
Ale jestes madry hahahaha " jesli knight jest zdolny sie wyuhac to wygra " Odkryles tajemnie hahaha jaki ty jestes zalosny
Pasterz wtedy na bank mial bota... xD otwieral bp i jednoczesnie pisal  w miare szybko i zgrabnie xD
THarrin wiadaomo ty kiedys konde zabiles ale akurat deadlisty nie dzialaly, twoje pvp jest rowne 0. Kiedy duel z toxo?
|
nie bylo mnie w ab mistrzu? padlem na mostku thais, i tylko dlatego ze nikt na vent nie zrobil co im kazalem, tak to jest jak sie ma ludzi twojego pokroju za plecami - duzo gadaj - widza wroga to tylko haste or stronge haste i tyle ich bylo -, ja zrobilem moze i niewiele, ale to i tak 100x wiecej niz ty itobie podobni.
\
duel z toxo? hmm, moja sprawa jest dawno z nim wyjasniona, i osobiscie oferowalem mu duel zeby to rozwiazac, mam an to swiadkow. a ze sobie odpuscil to mi to nie przeszkazda.
wlasnie nie odkrylem tajemnicy z knightem, zdaje sie tylko ze mistrz xenthor tego nie wie, zalosny jestes ty, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. i to sa "death listy" - zapomniales wlaczyc slownik tym razem? what a shame
a co do mojej glupoty, ja jak na razie studiuje, skoncz gimnazjum to porozmawiamy na temat czyjejs wiedzy, ok? moze ci sie fartnie i cie obejmie amnezja maturalna geniusza edukacji
PS:
wciaz czekam na filmiki z akcjami z twoim udzialem z wojny... juz ze 3 miesiace? wszsytko co mowisz to zmyslanie albo puste slowa, a co wiesz o moim pvp? poza tym ze podobno kiedys widziales moje cialo an deragu? i ze padlem na wojnie? ty nie padles bo cie nie bylo jak cos sie dzialo

albo byles tym co rzucal haste i wial

a nie pisze skriomnie bo bronie sie przed waszymi atakami, jak mam sie bronic inaczej niz przytaczajac fakty? szkoda ze ty tego nie potrafisz - preferujesz roznego rodzaju insynuacje badz tez klamstwa
PS:
dowartosciuje cie, tharrinem na monsterach lazcnie zalapelm ze 30 zgonow, jak nie wiecej. a w pvp moze.. hmm? liczac na lev od 20 w gore to dokladnie
lev 42 - sugusit mnei zdjal z tym knightem - drugim charem xerizezo
i potem 2x wojna
to by bylo na tyle "mistrzu".
ide bo sie spoznie, odpisze na twoje bzdury pozno w nocy albo jturo

zalezy o ktorej wroce, 3maj sie i owocnej nocy w tworzeniu nowych faktow zycze