Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 20:58   #481
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Quivee ja sie zgadzam z Toba ja tez tak uwazam ,ale ty nie rozumiesz jednej rzeczy wysluchaj mnie teraz i przeczytaj dokladnie a napewno mnie poprzesz.
A wiec sluchaj:Zrobilismy dzisiaj akcje w ab'dendriel i kazdy z venore mial przyjsc do ab bo Mac~ robil jako przyneta Mortech zaczol go walic i przybieglem ja i Ethiellant i ja mowie WTF?
Gdzie jest ku..a reszta naszej ekipy no nie stety nie zabilsimy Mortecha bo 1 ms i 2 ek ktorym uciekl i pralem go solo to ciezko.W miedzy czasie pobieglem do depo patrze a tam siedzi 3 naszych graczy nie bede wymienial name bo wstyd im zrobie lacznie z Saphir Thor, ktora nie mogla wyjsc z depo bo jej strach nie pozwolil.No i sluchaj dalej jeden z naszych kolesi nie przyszedl bo powiedzial ze nie mial kasy na statek zenada.Mielsimy pare noobow i trzymali nam szwedzi Pz przez sciany i ja ustawilem tak nooby zeby szwedzi jednak nie mogli mi trzymac pz z tymi noobami tez byla tragedia bo nic nie ogarnialy ale wkoncu zajazyly i pz mi znikl a Mac i Ethe~ byli skazani na pozarcie ale takich ludzi wlasnie cenie.Wiec teraz powiedz mi co ja moge i Mac Koti i paru innych wiesz kto, co mozemy zrobic ztaka ekipa jak jestesmy ustawieni na Mortecha w 10 osob a przybieglo 5 z czego jeden 64 lvl ms i palek ktory sie zlozyl na samym poczatq bo nie wziol ze soba ssa!OMG.Prosze cie teraz o zdanie
Sidar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.