Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 21:11   #7410
Sir Emilio
Zbanowany

Sir Emilio's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
Sir Emilio ma numer GG 6082309 Sir Emilio ma login Tlenu bartek_maly@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Goner Pokaż post
witam ponownie widze ze ladnie wam idzie...przeciznie dla mnie :/ dzisiaj mialem kicka na beho..padlem...spadly bohy,kngiht legi i bp...oczywiscie bylem z polakiem(Stefcio Niepokonany) i jak wiekszosc polakow mnie olal i powiedzial ze nie odda ani bohow ani knight legow,bo bohy sobie zostawi na SUPER EVUL knighta na ktorym niby ma dsm,golden legi itp...a kngiht legi dla kolegi.. -.-'' oczywiscie to byly kity...no wiec mam oczywisciecie tibie "w dupie" i se stoje w depo w thais dalej go namawiajac zeby mi oddal...patrz,jest gm lece za nim,polecial i dal bana 3 osobom za "plx tp" i ja dla brechtow stanelem za nim i pisze:
<sex>
my first with gm )
<sex>
po chwilu odwraca sie i pisze:
ohh
enjoy to banisched
ja oczywiscie pisze:
NO PLX !
i tak spamuje ale po chwili takie gwiazdki na okolo mnie i "Youre Account Ist Banisched" nei wiem za co dostalem bana wiec nie wiem na ile...moze na zawsze ? jak tak to bylo fajnie i nie zaluje ^^ jak ktos chce screena to pisac na gg-5157895(bo nie wiem jak tu sie wstawia screeny )
Ban Infinite... Hehehe xD Raczej The End Z Tibia..Patrzcie Za Co Ban:

(Saying <SEX> to a GM is rude and illegal), account scheduled for deletion! infinite
PS;
sory za bledy ale sie podjaralem xD
mieszasz niemiecki i angielski...pozatym jezeli to twoj trzeci ban to obojetnie czy za krzywy usmiech <sex> czy fuck you dostaniesz delete w przypadku bana i tyle...

i jeszcze twoj comment na tibia.com

Cytuj:
Comment: Im Fuck Tibia ,Im Died And Im Lost Boh , Knight Legs And Bp Of Uh...Thx To Stefcio Niepokonany...Cya
jestem ruuuuchany tibia jestem umarlem stracilem boh, k-legs i bp uh dzieki Stefcio jestes niepokonany cya

Ostatnio edytowany przez Sir Emilio - 19-01-2007 o 21:14.
Sir Emilio jest offline   Odpowiedz z Cytatem