Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 22:49   #485
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darco Pokaż post
Sidar, powiedz mi jedno bo nierozumiem, pisalem do Ciebie ,ze moge pomuc w wojnie, to odeslales mnie do Macavelliego. A jak do niego pisze, to on mnie olewa? Bylem na wojnie noob charem(Baskiled) staralem sie blokowac swe, choc dopiero poszedlem tam jak mi qumpel powiedzial. Moze niemoge byc o kazdej godzinie online, ale jak mi powiecie wczesniej o ktorej mam byc to napewno bedzie. Moge nawet numer phona podac. No chyba, ze wam niezalezy.
Od ekipy noob charow liderem chcialem zrobic lare balaye, ale nie wiem co sie z nim dzieje po hacku... Tak wiec sam to ogarne, i jezeli cie olewam, to tylko z tego powodu, ze mam spam, wiec musisz czekac... gdyz co chwile ktos do mnie pisze, na gg + vnt + tibia + ogarnac plan, co dalej, + noobow, etc... a byle kogo nie chce na stanowisko kogos, kto bedzie dowodzil noob charami, z tego powodu, ze nie zamierzam byle komu ufac + dawac komus sterowac innymi, jezeli taka osoba sama nie ogarnia. Zamierzam stworzyc ekipe noob charow, ktorzy beda wiedzieli tyle, w ktorym miescie bedziemy atakowac, godziny nie beda znali z tego prostego powodu, ze nie potrzebuje 20 szwedow online Wiec jakbys byl tak mily i podal mi nick swojego chara/noob chara, na ktorym najczesciej siedzisz?