Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2007, 23:56   #170
Hythe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
ja podziwiam tylko tych z pvp i e pvp bo tam tzreba meic jaja a na noob pvp tzreba miec
-dobry net
-3 kumpli do sharingu
-duzo czasu
nic wiecej

niegram 3 latka zeby neiwidziec roznicy zalosne jest tlumaczenie ze gra sie identycznie jak na pvp,ide expie i stoje se pod dp ide sie wylac i nikt mi nic neizorbi.. zrob to na pvp albo lepiej na e pvp..
@pixik

nieee zadlugo gram aby ta gra byla dla mnie czyms wiecej niz tylko gra,mialem hunta zamaist siedziec w pz zrobilem sobie 63 lvlv sorca w 14 dni od zera,pozneij sie wyplailem wiec sorcem niegram,na noob pvp moglbym znacznie wiecej niemartwiac sie o nikogo,teraz tibia jest easy dla magow,pogadalbym z toba kiedys czy tez taki kozak bylbys ,ciekawe czemu juz niegarsz na arcani... ahh sory hunted?? zyzby uroki pvp serwera?

teraz napisz"nie nielubialem arcani to sie pzrenioslem" tak na bank kazdy uwierzy... hehhe zenada
Nadal jakos nie wyjasniles tego, skoro jestes taki kozak, czemu spiepszyles z swojej gildi podczas wojny?
Za dlugo grasz zeby ta gra byla czyms wiecej niz tylka gra? To o czym swiadczy 63lv w 2 tyg? Czyzby maniactwo?
Tobie rowniez dead na afk nie grozi, stoisz pod dp, chcesz sie wylac to drugi owner wbija i nie ma problemu .
Nie masz neta, a na kazdy post regularnie odpowiadasz... fajnie.