Faktycznie, recenzję pisał ktoś z poziomem 13-latka, a chyba już 10-latki wiedzą że DRUGI pisze się przez "u" otwarte. Po za tym ilość stosowanych nawiasów też świadczy o niskim poziomie recenzji. Teraz się przyczepiłem strony stylistyczno-gramatycznej, jednak przejdźmy do sedna, czyli do tego co autor napisał w swojej recenzji. Moim zdaniem ma on:
.
.
.
RACJĘ
.
.
Grafika jest złomowa, to prawda. Odgłosów też brak, ale tego bym sie nie czepiał. Czasem wolę muzykę z winampa niż dźwięki z gry. Gonzo ma rację, że w recenzji liczy się całokształt, a nie tylko grywalność, jednak to grywalność decyduje o tym czy gra nam się ostatecznie podoba czy nie, moim zdaniem taki Master of Orion 1 jest lepszy od Cywilizacji 3, a ZDaemon/ZDoom (Doom 2) od Quake 2. Niestety nie zmienia to faktu, że grywalność tibii stoi na poziomie... niskim. Gra posiada jakąś dziwną cechę, która wciąga na kilka miesięcy (jednak u mnie te kilka miesięcy wyglądało tak: 30 minut grania w tibię, godzina rozpierduchy w UT, 30 minet grania w tibię, godzina... itp.).
Zadajmy sobie pytanie: czymże jest tibia?
Chodzimy śmiesznym ludzikiem a naszym celem jest nabicie jak największych cyferek znajdujących się w okienku o nazwie "Skills", a także nazbieranie fajnych przedmiotów i kasiory. To wszystko! Takie Diablo 1 tylko że bez audio i ze słabą stroną wizualną.
Teraz do każdego kretyna który mi powie, że tibia to ludzie: spadaj gościu na drzewo, bo takimi argumentami mnie nie przekonasz, dlatego że ja mam mocniejsze: Gadu-Gadu, IRC, Chat, itp. Jeżeli mi powiesz, że gdyby nie tibia nie poznałbyś tylu fajnych ludzi, znaczy że w prawdziwym życiu jesteś frajerem którego nikt nie lubi, albo który nie potrafi się postarać żeby go ktoś polubiał. Wyjdź człowieku z domu, to nie boli.
Teraz do każdego kretyna który mi powie, czemu siedzę na tym forum skoro nie lubię gry: Na forum odwiedzam tylko 4 działy: O wszystkim i o niczym, RPG, Inne i Twórczość, chociaż w tych dwóch ostatnich sprawdzam mało który temat. Lubię po prostu to forum. Po za tym fajnie się wyżyć w takich topicach jak ten.
|