Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kastor
Ja też mam dobre stosunki Z Xazezem byl nawet kiedys moim Pro , ale teraz dosc rzadko gra przynajmiej jak ja widzie.
Do mnie żaden SZwed sie nie doczepial nazrazie nie narzekam.
|
To lepiej zerwij te stosunki.
Hmmm i nastepny latwy i przyjemny sposob w jakich PtD lubi zarobic na hunty etc. to wylapac takiego Paallaadynka (mnie) na trade gdzie selluje 20 bps uhs, podleciec do dp z zamiarem kupna ich nastepnie powiedziec zeby rzucic uhy na blat, po czym da(dza) kase bo nie maja drobnych na trade w wyniku czego jest ewakuacja do domku gdzie 3maja kase... powrot? bez powrotu... nieudalo sie okrasc biednego 30 lvl ed'a na zaufanie to po co kupywac uhy jesli moze sprobowac z innymi... drugim takim przykladem jest Snetripp... na nim niestety sie przejechalem wczesniej niz Xaz~ chcial uczynic to samo, ale bywa... 15 bps uh poszlo w pierony,a Polak madry po szkodzie
I dla formalnosci - nie zale sie! poprostu przestrzegam przed ufnoscia dla Panow z PtD etc. etc. - Szwe ? moze i PL ? bo wkoncu tak bawic moze sie kazdy.
Pzodro.
Co do wrOOn:
Liz liz dalej ! wkoncu to najlepiej Ci wychodzi

)
Co do lizania to nie koniecznie musi byc obraza, wkoncu sam wywnioskowales ze mozesz to zrobic z przyjemnoscia swojej kolezance.
Btw. a do glupola to blizej Tobie niz mnie hem ?.
Byebye.