20-01-2007, 12:32
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
Degrassi : Nowe Pokolenie
Co to?
Cytuj:
Młodzieżowy serial aktorski, który pokazuje codzienne życie dorastających nastolatków. W kolejnych odcinkach pojawiają się trudne tematy związane z narkotykami, alkoholem, uzależnieniami, depresją, etc.
To serial, który odpowiada na wiele pytań nurtujących młodzież, a także łączy pokolenia dzisiejszych nastolatków i ich rodziców. Film pokazuje, że młodzi ludzie wbrew wielu opiniom są wrażliwi, serdeczni i często zagubieni, a ich pozorna hardość i szorstkość to rodzaj pancerza, który otacza ich prawdziwe 'ja'.
"Degrassi: nowe pokolenie" to współczesna kontynuacja popularnych w latach 80. kanadyjskich seriali: "Dzieciaki z ulicy Degrassi", "Gimnazjum Degrassi" i "Szkoła średnia Degrassi". W nowej serii poznamy dorastające dzieci bohaterów tego kultowego niegdyś serialu. Nowa seria zachowuje też ważne przesłanie dla młodych ludzi: życie bez przyjaciół i rodziny, bez ich wsparcia jest puste i bezwartościowe.
|
Kiedy, gdzie leci?
Własnymi słowami?
Cytuj:
Degrassi ma juz 6 sezonów (7 prawdopodobnie także będzie), Zigzap ma wykupione 6. Aktualnie dzisiaj zaczyna się 3 seria, w marcu ma lecieć 4, w lipcu 5 a w grudniu 6.
|
Jak ktos ogladal te 2 pierwsze serie to niech obejrzy od 3 odcinka trzeciej bo przyznam ze wszystkie przed tym sa kiczowate ;p

Ostatnio edytowany przez jeyti - 20-01-2007 o 13:09.
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|