Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2004, 17:27   #53
kvasek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Chojnice

Imię: Nadena
Profesja: Elite Knight
kvasek ma numer GG 5125923
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczorek
też mam problem dotyczący profesji...

Otóż jestem Druidem... mam jak narazie 13lvl i 15mlvl.... walcze swordem.... ale inni mi trują , że powinienem przenieść się na pałki , gdyż takto psuję sobie postać-palkami niby Druidowi szybciej skille rosna... ok.... kupiłem na poczatek MORNING STAR walcze walcze... jakies kilka godzin i wzroslo mi tylko JEDNO SKILLE.... z 14, na 15!!
Poza tym mam mały atak... nie moge pokonywać jakiś mocniejszych potworków...

HELP pliz pomożcie , co mam zrobic aby moją postać doprowadzić do ładu, i pokonywać spokojnie chociarz GHULE ktore do dzis sprawiaja mi trudność

Co za Debil ( bez obrazy) powiedzial ci ze Cluby ( czyli Pałki) sa lepsze od swordów? OK - moze sa dobre jak masz skull stuffa, war hammera, bądź (czego ci życze) Tunder Hammera. Jak uzywasz swordów to jak na poczastek serpent sword/spike sword. potem Fire Sword i Bright Sword.Jeśli masz malo kasy to wal Clubami - sa najtańsze ale najgorsze.
Sorcem/drutem pokonag Ghule z broni nie jest łatow ... ja na 26 lvl Elderkiem nie walilem z broni tylko HMM. Musial bys miec DOBRĄ broń lub DUŻE (jak na maga) skile zeby z broni je lac.

Ostatnio edytowany przez kvasek - 12-09-2004 o 17:31.
kvasek jest offline