Po okresie "zawieszenia" w "sprawach" Tibijskich postanowiłem "powrócić" na jakiś nie określony czas ...
Zacznę od kilku starszych zdjęć, lecz z czasem będą coraz to nowsze (nowsze w trakcie "pstrykania") ...
Z racji braku czasu na zakładanie dwóch tematów, w dwóch różnych działach(Zdjęcia/Filmy), pozwolę sobie umieszczać tu sobie również filmy - głównie dla ludzi z Free Acc, nie oczekujcie super filmów z super polowań - TibiaCam ma jedną ważną wadę(powoduje kicki).
Jeśli się uda to też zamieszczę tutaj kilka filmików - zwiedzanie nowych terenów(wyspy itp), oraz pierwszy wykonany POI quest na Danubi(lada dzień będzie wykonany - film napewno nie będzie kręcony prze zemnie - od siebie załączę fotki). Jeśli temat wam się podoba, lub też i nie to zagłosujcie na niego wedle waszych ocen.
FOTKI - Stare i Nowe.
Na stronie 5 kilka fotek.

Od tego się zaczęło - pierwsza postać.

Ostatni zdobyty awans przed "zawieszeniem".

Mój pierwszy z wielu Annihilator`ow.

Cóż chcieć więcej.

Loot z Demon`ow

Loot z Demon`ow - widać jak to kiedyś wyglądalo np. MPA.

Przed hack`iem.

W trakcie hacku`u - tak "mnie" blokowali znajomi, bym nie wyszedł z itemami poza domek.

Po hack`u, stracone lev. mlev. skille, Eq - Rare. Więc nie dziwcie się, że czasem miałem dość tej Tibi.

Blokuje ...

Umieram ... bo komuś było szkoda UH`a.

Kilka fotek ze starych wojen ... może niebawem nadejdzie nowa ... ??

Pierwsze w Tibi, utracone po Hacku`u. Cipp wiedzą kto ma(Noob postać 8lev-depo man), ale nie reagują.

4 x Demon, poproszę o więcej.

Jedno z wielu spotkań.

18:10 You advanced from Level 168 to Level 169. - 20.01.2007
Cdn...
Filmy na trzeciej stronie.
Różne zdjęcia porozkładane na różnych stronach - zapraszam do oglądania. Postaram się też zdobyć inne zdjęcia, nie koniecznie moje ze starych dobrych czasów.
Ps. Ciekawe jak ludzie zareagują na MNIE i na ten TEMAT...
Uwaga w temacie więcej postów "Który to owner" niż fotek/filmów, to już nie moja wina. Ja tylko uprzedzam.