[quote=Poznanski Rycerz;1210075]@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac.
Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^.
W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty...
Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly.
Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje

...
lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO...
Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo

Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest

.
Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg.
Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ...
Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie

.
Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi...
Zeby nie bylo....
Mam tego dosc gowniarzu zamilcz bo to juz przesada...-.-
Po pierwsze nie nazywaj Pawlona debilem, albo sprawdz co znaczy to slowo a wtedy zacnij go uzywac bo chyba go nie rozumiesz..
Powiem ci cos od siebie, mianowicie mostek i smierc Tharrina przebiegla w taki sposob jaki opisal- bylo polecenie na ventrillo zeby sie na mostek wbili wszyscy ale zwiali..zostalem ja,ascario i spell~ o ile pamietam to we 3 tylko probowalismy cos tam tharrowi pomoc!
Smierc na lagu zdarza sie kazdemu- ja przez 4 miesiace nie expilem nie dlatego ze nie mialem czasu, czy mi sie nie chcialo tylko mialem lagi i kicki tak czeste ze expiac na czyms lepszym niz rooty pewnie wczesniej czy pozniej bym padl na 5+ minutowym kicku.(padlem na lagu na 59 poziomie w tombie gdy ktoregos razu naszlo mnie na expienie..)
Ortografia/interpunkcja-sam robie duzo bledow choc wiem jak poprawnie napisac dane wyrazy badz gdzie wstawic jaki znak przystankowy...ale.. watpie zeby to byl najwazniejszy aspekt zycia choc jestem w stanie sobie dac reke uciac, ze pawlon by cie jeszcze czegos nauczyl, tak samo w pvp imho(in my honest opinion- zebys wiedzial co znaczy ten skrot

) a bledy sa przewaznie wynikiem szybkiego pisania i braku koncentracji- znajac Thara to pisze posta przewaznie 5 minut przed wyjsciem z domu

Co do angielskiego to obaj sie podszkolic musicie i to porzadnie wiec temat zamknijcie i anglika w to nie mieszajcie bo robi sie to juz tak zalosne ze nawet na wymioty sie nie zbiera jak na poczatku-.-
@Tharrin to sie ciebie tez tyczy- tylko bez tego slowka na litere "g"!!
P.S. przeniescie spor na priva albo wezcie na wstrzymanie! Smieszne to bylo jakies 230 stron wczesniej ale teraz moze sami juz nie widzicie jakie to glupie wciaz probowac sobie nawrzucac- a szczerze mowiac obaj gowno za przeproszeniem sobie potraficie wzajemnie udowodnic i uargumentowac-.-
Choc pawlon jest na moj gust gora w tej dyskusji...
Zegnam na kolejny tydzien, moze dwa i obym nie musial znow widziec 100 stron waszych wypocin na te tematy...-.-
Dravenor