Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka
taaaak wiem ze sa wojny caly czas, jak na wakacjach z nim gadalem mowil ze sa, jakis tydzien temu z nim gadalem i tez mowil ze jest... i nie ma 10 lvla tylko 80.. na tibia.com masz takie cos community -.^ najbardziej mi sie to podoba ze ty wiesz o silverze.. malo, nie grasz tu juz od dawna, nie wiesz co sie dzieje a sie najwiecej wypowiadasz ^^ z forum to sie za duzo nie dowiesz, 90% offtop... a skoro to taki chujowy serv to po co tu miales ~4 chary??? trzeba sie uczyc na "bledach..." i na dodatek czytasz tutaj informacje co sie dzieje na tym "chujowym" servie ^.^
10 osob +60 lvl? z samego vip naliczylem 17 :S
|
a od wakacji tutaj ile bylo wojen? z 5?
Pisalem juz pare razy ze mi tibia.com nie chodzi i musze se formata zrobic..
Tak, w wakacje bylo 1 wojna.. a teraz od 1-2 tyg jest kolejna? raz na pol roku chyba moze byc...
Tak.. wiesz gdybym polegal tylko na forum tibia.pl to bym chyba w tibie wogule nie gral..
btw. szczerze to ja wiem wiecej o silverze niz ty.. nie trzeba byc online na serverze przez 10h dzinnie wystarczy 10 min, zagadac do paru kumpli br/pl i wiekszosc sie wie..
btw2. czy ja mowilem ze to jest chujowy serv? Powiedzialem ze jeden z najgorszych.. myslisz ze masz tutaj 60 lev+ i jestes taki pro ?