Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vagraav
Kolego Młodszy:
Po 1 wiem co to jest sarkazm i ironia (Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.)
Ja nie wyrażam się przeciwnie lub złośliwie. Ja tylko stwierdzam fakty ... Nie twierdze iż był naćpany tak jak napisałem dla przykładu tylko dziwny zbieg okoliczności ze akurat miał hacka akurat miał lagi, był pijany, i zwichnął prawą rękę....
|
Ehh widzę, że dalej nie rozumiesz. Po pierwsze to nie twierdzę że ty, kolego starszy użyłeś ironii w swojej wypowiedzi. To Hupefupe jej użył a ty widac jej nie zrozumiałeś. Postaram się to wytłumaczyc jak mogę najlepiej. Często osoby, które ginęły w tej wojnie lubiły tłumaczyc się w podobny, głupi sposób jak teraz Hupe. Jego post miał na celu wydrwic ich postawę w tych sytuacjach.