Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2007, 20:01   #1
Aldum_Aras
Użytkownik forum

Aldum_Aras's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aldum Aras
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
Domyślny Virus atakuje!

Witam, pare dni temu mama kupiła mi PC Format na którym było dużo programów, ale ja potrzebowałem tylko dwóch: Reg Organizer 2.5 oraz Panda Antivirus 2007. Od razu je wykorzystałem, Reg Organizer usunął mi niepotrzebne śmieci na komputerze a po skanowaniu antivirusem wykryto 47 zainfekowanych plików. Panda wszystkie usunął. Potem dla bezpieczeństwa zeskanowałem jeszcze raz, nic nie wykrył. Ok wszystko wporządku ale gdy po paru dniach skanowałem cały komputer tzn. dzisiaj. Wykrył mi 1 Virus którego nie da się usunąć można jedynie zgłosić raport ale to nic nie dało. Virusa mam umieszczonego na dysku E gdzie mam programy bardzo ważne których nie moge usunąć bo jeszcze się coś stanie. Mam tam takie programy/pliki jak: AC3 filter 0.63B, DivX 5.03, ffdshow 2003.01.03, Mario Forever, ralink, rt2400, ghost, crack XP i inne. Właśnie gdzieś w tych programach mam virusa. Komputer mi się strasznie zacina a gdy pisze ten temat 75% wyrazów jest podkreślanych na czerwono, nie wiem o co z tym chodzi. Nie wiecie może jak pozbyć się Virusa, tylko nie format bo to był by chyba mój 7 format czego bradzo nie chce. Acha i czasami mi wyskakuje okienko z antivirusa Panda 2007 i pisze że poziom jest niski.

Ostatnio edytowany przez Aldum_Aras - 20-01-2007 o 20:02.
Aldum_Aras jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.