Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
hmmm. Zbyt duzo klutni sie tu robi ;p. A z reszta knajty rulez!
Wole by zostaly takie outfity jakie sa teraz. Moze jak wynajde jak sie wyczytuje obrazy z mojego "chlamu" to wstawie obrazek.
|
Proszę państwa.
Tu mamy okaz typowego "poladżka" (czyt. polaczka), który niestety nie ma za grosz instyntku, jak powinno się pisać po polsku. No cóż, spójrzmy głebiej... Hmmm co tu widzimy ?
"klutni" - Jest to bardzo ciekawe słowo, które używają osoby z dalekiej Azji, Typowe dla Miasta Tiannjin, leżacego na wybrzeżach Chin.
"knajty" - Chłopach chciał być "Trendy", usiłował pokazać jaki z niego "sk4t3" i "pr0 int3rn3t surf3r" oraz oczywiście, wasz człek.
Niestety, nie udało mu się. Wyszło jedynie jego zamulenie mózgu Tibią.
"Wynajde" - Tu proszę państwa, rodzi się nowy geniusz dzisiejszego świata, Nowy Einstein, Pascal, Newton i paru innych połączonych w jedną duszę i jedno ciało.
Chłopak chce odkryć jak się skanuję/robi fotkę ... bądź cokolwiek innego, niestety tego nigdy się nie dowiemy, o co moglo chodzić autorowi cytowanego posta, gdyż sens jego posta został zachwiany przez jego, jakże genialny umysł Tibijczyka z "Ab'Dendriel's Troll Caves".
Jednak życzymy mu powodzenia w jego pracy "Skanowanie obrazkuw przez skaner i aparat cywrowy" .
"wyczytuje" - I wkońcu wisienka, Super Procesor umieszczony w Mózgowiu ACP (Autora Cytowanego Posta), jest w stanie skompresować plik graficzny, bądź też obraz ze świata realnego i po dopisaniu, w specjalny plik Pikczers.txt, pikseli i ich kolorów jest w stanie przenieść w dowolne miejsce, cyfrowe lub też nie (w Świecie Realnym, tzw. "realu').
Jest jedno ale tego procesora i jego użytkownika, to drugie nie potrafi posługiwać się tym pierwszym, ale gdy oswoi się ze swoim "chlam" (Computer Hypered by Long an Armed Medusa), oswieci nas swym dziełem wykonanym w Paintcie.
Tyle rzeczy się kryje w naszym polskim świecie, a wy nawet nie wiecie o tym

.
Ja tu wam odsłoniłem jedną z tajemnic naszego świata.
Przypominam, ze nasze telefony do strefy 11 bedą czynne jeszcze przez godzinę, więc jeśli maja państwo nam coś do opowiedzenia, proszę do nas dzwonić.
Do zobaczenia za tydzień.